EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2013 okt 08 | szerző: Kiss Judit

0

Köszönet és hála…

Ezúton is szeretném megköszönni Önnek/Neked, Nektek, az összes résztvevőnek a részvételeteket a MATISZ első társadalmi felelősségvállalás (CSR) projektjében, és megköszönni az elvégzett munkátokat. Köszönöm.

A Nagy Takarítási Napot 2013. október 2-án és 3-án azzal a céllal szerveztük, hogy lehetőséget adjunk magunknak, a takarítás szakmának arra, hogy közösen megízleljük az összefogás, az együttműködés ízét, megtapasztaljuk az abban rejlő erőt és lehetőséget, megtapasztaljuk a saját erőnket.

Azt a felismerést akartuk közösen átérezni, hogy az összes, jól ismert nehézségeink ellenére is képesek vagyunk áldozatot hozni egy arra érdemes ügy érdekében. Képesek vagyunk adni azok számára, akiknek a munkánk, a segítségünk, a hozzájárulásunk értéket jelent.

A kedvezményezett intézmények vezetői, dolgozói, kliensei egytől-egyig mindannyian pontosan értették, érezték, hogy gesztusunk mit jelent, hogy takarítási akciónkkal mit akarunk mondani, közvetíteni – és hálásak voltak érte.

Az ő köszönetüket is szeretnénk levelünkkel továbbítani felétek.

Az is nagyon fontos és nagy siker, hogy az eseményen személyesen részt vevő dolgozók szintén pontosan értették, hogy miről szól ez a néhány óra. Segítségnyújtásról, szolidaritásról, a rászorultakkal való együttérzésről és aktív, cselekvésben megnyilvánuló morális elvekről szól.

A MATISZ, 11 cég képviseletében 43, a takarítás szakmában dolgozó ember, két napon keresztül néhány órára kilépett a megszokott mókuskerékből, kilépett a komfortzónájából – és letett valamit az asztalra.

Ezért minden résztvevőnek tisztelet és köszönet jár!
Köszönjük nekik, köszönjük Nektek!

A Nagy Takarítási Napot a Carpex Kft, Cleantak Euro Kft, a Future FM Zrt, a Köt-R92 Kft, az Opus Kft, a Princess Clean Kft, a Tisztítás Technológiai Tudományok Intézete és Vida Attiláné Ági munkája tette lehetővé.

A vidéki Magyarországot egy győri cég, a Per-Clean 2002 Kft, az esztergomi Granpol Kft és a miskolci illetőségű Jánosik Kft. képviselte. A rendezvény sikerében része volt a Kärcher Hungária és a Tenrom/Tennant támogató együttműködésének.

Baráti üdvözlettel:

HÉJJA Csaba                            PAÁR Zoltán                   GÖMÖRI Andrea
a projekt ötletgazdája            a MATISZ elnöke            projekt főszervezője, a MATISZ titkára

A Nagy Takarítási napon készült képek, videók megtekinthetők a MATISZ Facebook oldalán és a www.matisz.org honlapon.


további cikkeiVélemény, hozzászólás?

Vissza az elejére ↑