EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2014 okt 02 | szerző: Kiss Judit

0

Költséghatékony minőségi alternatíva a professzionális takarítógépek piacán!

2013 júniusában Kolozsváron megnyílt Kelet-Európa első és máig egyetlen takarítógép felújítási központja, a Tennant Felújítási Központ.

A folyamatos fejlesztések, az innováció a cég stratégiájának legfontosabb elemei, így a TENNANT sok esetben világelső az újdonságok bevezetésében. A Felújítási Központ célja olyan egyedülálló szolgáltatást nyújtani a takarító cégek számára, mellyel a vásárlók legkülönbözőbb igényeiket ki tudja elégíteni a Tennant.

A Központ megnyitásával lehetőség nyílt a több éven át megelégedettséggel használt Tennant takarítógépek visszavásárlására, mellyel a cég korábbi vásárlói, partnerei extra bevételhez juthatnak. 

A szakszerű és akkreditált újrahasznosítási rendszerrel pedig jelentősen csökkenthető a környezet terhelése is. A használt, de kiváló minőséget képviselő, felújított takarítógépek lehetőséget nyújtanak a cég vevőinek, hogy az eredetinél jóval kisebb költséggel és Tenrom garanciájával tudjanak versenyképes módon indulni új munkák megpályázásakor. A gépek visszavásárlás után gyári technológia alapján történő teljes körű felújításon mennek keresztül. Nem csak esztétikai szempontból újítják fel őket természetesen, hanem minden egyes alkatrész megvizsgálásra, szükség esetén cserére kerül. Ezen a módon egy kívül-belül megújult takarítógép születik a munkafolyamat végére, kiváló esztétikai és műszaki jellemzőkkel, az új gépeket megközelítő minőségben.

A felújítási központ 1000 m2 alapterületen végzi tevékenységét, a vevők a legkisebb akkumulátoros T2 típustól kezdve egészen a legnagyobb M20 ipari takarítógépekig válogathatnak a széles kínálatból. A konkrétan erre a feladatra létrehozott speciális minőségellenőrző rendszer garantálja, hogy az összes gép a legoptimálisabb állapotban hagyja el központot.

És van még valami! A cég, szem előtt tartva a környezettudatos üzleti magatartás fontos követelményét, a használhatatlanná vált Tennant takarítógépeket is ingyen átveszi. Ezeket szakszerűen szétbontják és a szelektíven tárolt alkatrészeket egy újrahasznosítással foglalkozó cégnek átadják. A használhatatlan gép átvételéről hivatalos nyilatkozatot adnak, evvel is megkönnyítve a veszélyes hulladékkal járó kötelezettségeket.

Üzleti filozófiájuk szerint egy takarító cégnek bármilyen igénye van: használt vagy új takarítógép beszerzése, szállítása vagy megsemmisítése kapcsán, nem lesz több gondja, mert a Tenrom az összes lehetséges eshetőségre felkészült és tapasztalataik szerint minden, ezen a területen felmerülő kérdésre találnak megoldást.

A nehezekre szinte azonnal, a lehetetlenre egy-két napot várni kell!


további cikkeiVissza az elejére ↑