EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2015 okt 18 | szerző: Kiss Judit

0

Kitekintő, szélesvásznú, 10.20. Mi az?

Harmadik éve szerepelnek a konferencia Programjában un. out of the box előadások. Az igény, hogy kilássunk szubjektív dobozainkból, azaz elfogultságaink, személyes korlátaink mögül, perspektívánk bővítésének, szélesítésének igényét jelenti.

Ha nem vagyunk elég nyitottak és rugalmas gondolkodásúak, könnyen azt hihetjük, hogy a dolgok valóban csak úgy lehetnek, ahogy mi magunk látjuk és érzékeljük őket, sehogy máshogyan. A világ olyan, ahogyan én látom és passz. Van, amit lehet, és van, amit nem.

Viszont Bertrand Russell óta megvan erre a jelenségre az érzékletes magyarázat: Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

A mit lehet, és mit nem lehet, sokszor fejben dől el.

Van, aki például ügyfélélményről kezd el gondolkodni, bár a takarítás területén dolgozik.

Van más, aki összehozza a szexet, pontosabban a domináns hím viselkedésmódot a szolgáltatás értékesítés technikáival.

Vannak piaci versenytársak, akik nem csak aláígérgetnek egymás árainak sutyiban, hanem próbát tesznek, hogy léphetnének fel közösen közös érdekeik védelmében.

Egy szóval, lehetetlenül gondolkoznak! Csupa hülyeségeken törik a fejüket.
Azután, nézzenek oda, csak összehozták! Ki hallott már ilyet?

Nem tudom, ki hallott, ki nem hallott, minden esetre 10.20-án, kedden bárki hallhat ilyeneket, mert két-három napirendi pont pont ilyen dolgokról fog szólni a Szakmai háromszög – Partnerek vagyunk a tisztaságban konferencián. Ott a helye!

Vigye haza, kettő az egyben!

Egy nagyon inspiráló és élvezetes megbeszélés technikát is ki fogunk próbálni délután. Kiválóan alkalmazható kisebb-nagyobb szakmai teamek számára döntés előkészítésre, megoldási opciók kidolgozására, kiválasztására. És mialatt ismerkedünk a módszerrel, azon mód három, a takarító szakmát erősen foglalkoztató kérdést fel is dolgozunk, megtárgyalunk, jó esetben, új fejlődési szintre navigáljuk.

Élvezetes munkamegbeszélés, hatékony projekt téma feldolgozás – máshogyan! Kár lenne kihagyni!

Még van egy pár órája a jelentkezésre! Legyen ott Ön is!

A vonat elindul, akkor is, ha felszáll, akkor is, ha lemarad. Lemaradni sz… rossz, utazni élvezet! Menetjegyváltás – Itt!

Ja, a címben feltett kérdés megfejtése:

Szakmai háromszög – Partnerek vagyunk a tisztaságban!
2015. október 20. Hotel Airport Stáció**** Vecsés

A rendezvény főtámogatója a Nilfisk_CMYK_out Kereskedelmi Kft.


további cikkeiVissza az elejére ↑