EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2014 szept 29 | szerző: Kiss Judit

0

Kiemelkedő előadások a konferencián!

Egy ideiglenes város üzemeltetése & Modern, agilis projektmenedzsment! Két sztár vendég is lesz idén a tisztítás-technológiai konferencián!

Az első: több mint egy évtizede ( 17 éve)  sikeres kulturális – könnyűzenei – szórakoztatóipari – turisztikai – vendéglátó – és facility menedzsment területeken zajló, kiemelkedően eredményes vállalkozásról, a SZIGET-ről hoz takarító és létesítményüzemeltető cégek számára érdekes, máshol nem igen publikált információkat.

A délelőtti előadást Benis Dániel, Műszaki vezető, Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. tartja: Egy ideiglenes város üzemeltetése – Fesztiválok facility menedzsmentje címmel.

Az előadás tartalmából:

 Az ideiglenesen kiépített fesztivál-infrastruktúra nehézségei
 A hulladékgazdálkodás megoldásai giga méretű fesztiválokon
 Zöld szemléletű létesítményüzemeltetés
 Közszolgáltatók és magánszolgáltatók részvételének lehetőségei
 Nem mindennapi kihívások és váratlan érdekességek fesztivál rendezvényeken

A másik, előre láthatóan különleges, előadást a hazai projektmenedzsment képzés kiemelkedő alakja, megjelenés előtt álló szakkönyvek szerzője, fontos külföldi szakirodalom fordítója Járdán Tamás stratégiai tanácsadó tartja, aki olyan cégekkel dolgozik együtt, mint a Supershop Kft, OMV Magyarország, OMV Slovakia, Telenor Magyarország, Nexon, Lufthansa Systems Hungary.

Járdán Tamás MBA, PMP, PCC – Rainforest
Programtervező matematikusként komplex informatikai projektek vezetésében és egy rendszerintegrátor cég menedzsmentjében szerezte üzleti tapasztalatait. Ma meghatározóan stratégiai tanácsadással, executive és team coachinggal foglalkozik. 35 évnyi küzdősportoló (judo) tapasztalatát is felhasználva szereti aktivizálni, energizálni, felpörgetni ügyfeleit és imádja, ha van egy flipchart néhány filccel a coaching ülésen.

Modern, agilis projektmenedzsment címmel tart előadást a konferencián.

„ Az agilis megközelítésről fogok beszélni elég formabontó módon, egy esettanulmányon keresztül, egészen addig, hogy bemutatok két egyszerű agilis projektmenedzsment eszközt is az előadás végén, ami sokféle menedzsment helyzetben használható lesz a résztvevők számára.” 

Az alábbi linken tud regisztrálni a konferenciára. Jelentkezem!


további cikkeiVissza az elejére ↑