EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2014 nov 03 | szerző: Kiss Judit

0

Két igen, egy de!

Kovács Béla, Porminus Kft. ügyvezetője a következőket mondja.

Nagyon jó volt a rendezvény, tartalmasak az előadások! Kulcsfontosságú kérdések kerültek szóba és elhangzottak számomra új információk is. Teljesen rendben volt, tetszett a konferencia, a workshop rendezvény is OK.

De, mind ettől függetlenül azt gondolom, hogy nem lehet büszke magára a szakma, hogy huszonöt évvel a rendszerváltás után ott tart, ahol tart.

Meglátásom szerint a Kamara és a MATISZ körül csoportosuló kollégáknak, szakembereknek, vezetőknek le kellene ülniük egymás mellé egy asztal köré, és meg kellene beszélni, kinek, mi a problémája és orvosolni kellene azokat a problémákat. Mindenkinek félre kellene tennie a sértettségét, felszámolni a különállást és előbbre lehetne vinni ilyen módon az egész takarítási ágazatot.

Egy komoly, korszerű képzési központ felállítása, meglátásom szerint, jó lépés lehetne. Aktivizálni, bevonni a szakmai közéletbe a kis cégeket, szintén.

Jó irányba mutat több dolog mostanság a MATISZ –ban, felvetésem, szerintem, ezt a vonalat tudná erősíteni, gyorsítani, elmélyíteni. Sok sikert kívánok hozzá!

Ritz Tibor, MATISZ szakérő, így értékeli a 2014 évi Új Seprű! Konferenciát

Nem ünnepeltük magunkat, de így utólag fontosnak tartom megemlíteni, hogy az ide szakmai találkozónk tulajdonképpen jubileumi konferencia volt. Ez volt zsinórban az ötödik szakmai konferenciánk, a Szövetség legújabb kori történetében a 2003 – 2009 évi átmeneti időszak után, amikor nem voltak éves nagy rendezvények. Tehát az ez évi volt az ötödik a 2010 – es újra kezdés után.

Tetszett az idei (és a tavalyi) év nyitottsága, hogy elmozdultunk a szigorúan vett szakmai témáktól a menedzsment fontos kérdései felé. Fontosnak gondolom ezen a területen is a szakmában dolgozó cégeink megerősítését, mert ez jelentősen tudna segíteni a versenyképesség fenntartásában, növelésében.

Számomra az is látszik, hogy az Innováció középpontba állítása jó döntésnek bizonyult és az elkövetkező időszakban sem szabad, hogy ez a kérdés háttérbe húzódjon.

Nagy örömmel láttam, hogy egyre bővül a látogatók létszáma, nő a terem mérete, ami ennek ellenére egyre jobban tele van! Köszönöm a részvételt minden kedves kollégának!


további cikkeiVissza az elejére ↑