EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2015 márc 25 | szerző: Kiss Judit

0

Kell-e nekünk szakmai újság?

Szüksége van-e a takarítás (tisztítás-technológia) szakmának egy szakújságra, jelesül a Tiszta Tér Technológiára?

A kérdést én magam költőinek gondolom, olyan kérdésnek, amire, számomra, egyértelmű a válasz, igen, szükség van rá. Persze a kérdést nem nekem kell megválaszolnom, hanem a tisztelt szakmai közönségnek.

És nem in absrtacto, elméletileg, hanem in concreto, gyakorlatilag kell eldöntenie, a lábával kell szavaznia, elmenni a postára a rózsaszín csekkel és befizetni az éves előfizetési díjat. Azért, mert máshogy nem fog menni. Elvi és erkölcsi támogatásból nem lehet fenntartani egy újságot.

Arra is van mód, hogy akinek esetleg kifogása lenne a folyóirat publikációival, szerkesztési elveivel vagy bármi egyébbel, az ezt a problémáját szóvá tegye. Amennyiben valakinek jobbító szándékú ötlete, jó tanácsa, javaslata, felvetése lenne arra nézvést, hogyan tegyék a lap készítői (még) jobbá a lapot, itt a lehetőség, hogy ezt elmondja.

Március 26. –án, csütörtökön a MATISZ közgyűlése (13 óra, Elektro Profi Irodaház alagsori nagyterme, Budapest XIV., Fogarasi út 2-6.) után a lap főszerkesztője Tamásné Szabó Zsuzsanna szakmai, baráti beszélgetésre várja a szakma képviselőit, a lap olvasóit, hogy szót váltsanak a Tiszta Tér Technológia jövőjéről.

Mindenkit szeretettel várnak!


további cikkeiVissza az elejére ↑