EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2017 jún 15 | szerző: Kiss Judit

0

JÖN, JÖN, JÖN! Budapest Cleaning Show

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) 2018. október 5-6-án ismét kiállítást szervez!

A magyarországi tisztítás-technológiai szolgáltató, gyártó- és forgalmazó cégek 2016-ban a TisztaShow szakkiállításon mutatkoztak be, ahol 4000 négyzetméteren, 40 kiállító jelent meg. Az eseményre 1400 látogató volt kíváncsi. Olvassa el korábbi híreinket!

A nagy sikerre tekintettel 2018-ban regionális kiállítást szervezünk. A kétnapos rendezvény Budapest Cleaning Show néven illeszkedik a nemzetközi szakmai naptárba.

Hisszük, hogy egy egyedülálló, közép-kelet-európai kiállítás nagy szakmai látogatói tömegeket vonz országunkba, ezért az első, hagyományteremtő 2016-os TisztaShow-t követően kétévente tervezzük megrendezni a nemzetközi Budapest Cleaning Show-t.

A Budapest Cleaning Show teret kíván adni gyártók, forgalmazók, szolgáltatók számára – megmutathatják újdonságaikat, új üzleteket köthetnek.

A rendezvény nem csupán egy szakkiállítás lesz. Rengeteg érdekes bemutatóra is sor kerül, valamint itt rendezzük meg a minden alkalommal nagy érdeklődésre számot tartó MATISZ éves szakmai konferenciáját is.

Számítunk a forgalmazók, létesítménygazdák, az egészségügyi, a kiskereskedelmi és élelmiszer-szolgáltatási, vendéglátóipari vagy az állami szektor ingatlan üzemeltetői, döntéshozói szakmai érdeklődésére.

Várjuk Önöket kiállítóként és látogatóként egyaránt!

Bővebb információ: www.budapestcleaningshow.hu
E-mail: kiss.judit@archiv-matisz.matisz.org
Tel: +36 20 424 1343


további cikkeiVissza az elejére ↑