EN  |  HU

Aktualitások

Publikálva 2017 máj 12 | szerző: Kiss Judit

0

Jobb, ha szakértőre bízza a munkát!

Nehéz eligazodnia a takarítási szolgáltatások terén?

Bízza a feladatot a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség által delegált Szakértőre!

A tisztítás-technológiai iparág jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt 25 évben Magyarországon. Mint számos más területen, itt is fontos szerepe van a technológiának és a humánerőforrásnak egyaránt.

A Megbízó hozhat döntéseket a saját tudása, valamint a MATISZ IR1 és IR2 irányelvek, továbbá a MATISZ normák alapján. Kérdés persze, hogy rendelkezik-e kellő szaktudással és van-e kapacitása a különböző szakmai anyagokat tanulmányozni, értelmezni és helyesen alkalmazni.

A Szakértő segít eligazodni a tisztítás-technológiai iparágban. Szolgáltatását ajánljuk a közbeszerzések és a piaci beszerzések esetén az előkészítési és döntéshozási folyamatban résztvevők számára. Szakmai tanácsaival a Szakértő támogatja létesítménygazdák, beszerzők, irodavezetők, közbeszerzési folyamatokban résztvevők munkáját a takarítási szolgáltatással kapcsolatos megfelelő döntések meghozatalában.

Ki a tisztítás-technológiai Szakértő?

Olyan, az iparág iránt elkötelezett személy, aki sikeres vizsgát tett a MATISZ éves szakértői vizsgáján, és szerepel a MATISZ szakértői jegyzékében.

A tisztítás-technológia területén miben számíthat a Szakértőre?

  • Közreműködik a szakmai alapon összehasonlítható takarítási pályázatok előkészítésében. Tudása alapján felméri a területet, javaslatot tesz az alkalmazandó technológiára, a szükséges tisztító- és kezelő szerekre, eszközökre és gépekre, továbbá felméri a feladat elvégzéséhez szükséges humánerőforrást és időszükségletet.
  • Együttműködik az ajánlatok szakmai értékelésében és elbírálásában.
  • Felülvizsgál, átvilágít egy már meglévő szolgáltatást, és szükség esetén javaslatot tesz fejlesztésére, módosítására.
  • Tisztítás-technológiai hibák, és -károkozások gyanújának felmerülése esetén felméri a kialakult helyzetet, és elemzésével, szakvéleményével, esetleg javaslataival segíti a vitás helyzet szakszerű, és korrekt rendezését.
  • Vitás esetekben támogatja Megbízóját és igény esetén képes a szakmailag helyes álláspont mellett érvelni vitarendezési eljárások során.
  • Megfelelő szaktudással rendelkezik ahhoz, hogy az egyes speciális takarítási területeken javaslatot tegyen, szakmai tanácsot adjon (pl. az egészségügyi vagy az ipari takarítás).
  • Közreműködése nyomán megvalósulhat a piaci és közbeszerzési pályázatok szakszerű kiírása, továbbá a pályázatok elbírálása során az irreális ajánlatok (ár és műszaki tartalom tekintetében) kiszűrése.

Miért bízzon a Szakértőben?

A szakértői munka hitelességét garantálja, hogy Szakértő csak az lehet, aki a MATISZ éves szakmai vizsgáján sikeres vizsgát tett, így igazoltan rendelkezik a szükséges és naprakész ismeretekkel a munka elvégzéséhez. A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség támogatja és összefogja a MATISZ Szakértők munkáját.

Hogyan zajlik a szakértői munka folyamata?

A MATISZ tisztítás-technológiai szakértői szolgáltatás a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetségen keresztül vehető igénybe.

A feladat megismerését követően az adott munkára árajánlatot ad a szövetség, melynek elfogadása után a MATISZ Szakértőt vagy szakértői csoportot biztosít a feladat elvégzésére.

Szakértőinkről bővebb információ a MATISZ honlapján olvasható.

Hogyan tudja igénybe venni a Szakértőt?

Tisztítás-technológiai szakvélemény kérése, illetve Szakértő felkérése ügyében írjon az info@archiv-matisz.matisz.org vagy közvetlenül a szakerto@archiv-matisz.matisz.org címre.

Tags: ,


további cikkeiVissza az elejére ↑