EN  |  HU

TisztaShow 2016

Publikálva 2016 szept 12 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Jelentkezzen Ön is MATISZ-szakértőnek!

Az állami szabályozás, a folyamatosan változó követelmények és piaci igények között sokszor nehéz eligazodni. Szükség van ezért olyan szakértőkre, akik  folyamatosan nyomon követik a változásokat, tisztában vannak a piaci helyzettel, trendekkel, jogszabályokkal. A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) szakértői rendelkeznek az ehhez szükséges szaktudással. Csatlakozzon Ön is hozzájuk, jelentkezzen MATISZ-szakértőnek!

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) elnöksége minden évben pályázatot hirdet minden, az aktuálisan legmagasabb, az állam által is elismert szakirányú képzettségekkel rendelkező szakember számára a MATISZ tisztítás-technológiai szakértői cím elnyerésére. Idén a szakértők avatására a TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásáron kerül sor, 2016. október 21-én, a szakmai napon, a HUNGEXPO B pavilonjában.

pályázati kiírásról és a tanúsítási koncepcióról részletesen tájékozódhat a linkre kattintva. A szakértői vizsgáról és a tétel sorról pedig itt tájékozódhat.

Csatlakozzon Ön is, legyen MATISZ szakértő! 

A szakértők tevékenységéről bővebben itt tájékozódhat.

Tags: , , , , , ,


további cikkeiVélemény, hozzászólás?

Vissza az elejére ↑