EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2016 márc 18 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Izgalmas programok, újítások az idei ISSA/INTERCLEAN Amsterdam Shown

Idén 11. alkalommal hirdetik ki az ISSA/INTERCLEAN Amsterdam Shown az Innovációs Díjat. A 110 jelöltből egy 9 –es shortlistet állított össze a zsűri. Az összesített győztest és a 3 fő kategória nyertesét május 10-én hirdetik ki, csakúgy, mint az idei közönségdíjas terméket.

Idén három kategóriában hirdetnek győztest: Gépek/tartozékok; Takarítás és Biztonság, valamint Menedzsment és Képzés kategóriában lehetett indulni. Míg 2014-ben még csak 66 pályázó volt, idén már ennek közel duplája, 110. 20 országból, 66 cég részéről érkeztek be a nevezések. A legtöbb az Egyesült Államokból, Németországból, Nagy-Britanniából, Hollandiából és Franciaországból.

2016-ban a fő trend egyértelműen a takarítás automatizálása, a különböző robotporszívók megjelenése és elterjedése. Emellett egyre több olyan applikáció is megjelent, ami rendszerezi és elemzi a hatékonyságot.

Az eszközök emellett egyre kevesebb vizet, energiát és vegyszert használnak – ismertette a zsűri elnöke, Michelle Marshall, a European Cleaning Journal főszerkesztője.

Valamennyi jelölt termék látható lesz a kiállításon az InnovationLAB keretében.

A kiállításon megtalálhatja a MATISZ standját is.

***
Az ISSA/INTERCLEAN 1967-ben jött létre Amsterdamban, a RAI és az ISSA szervezésében. A kiállítás kétévente lehetőséget teremt arra, hogy a beszállítók, forgalmazók erősítsék nemzetközi jelenlétüket, új területeken mutatkozzanak be, bemutassák a legújabb iparági trendeket.

Az ISSA/INETRCLEAN eseményei:
2016 május 10-13., Amsterdam
2016. szeptember 7-9., Isztambul
2016. október 25-28., Chicago
2017. február 22-24., Mexico City

Tags: , ,


további cikkeiVélemény, hozzászólás?

Vissza az elejére ↑