EN  |  HU

Higiénia világszínvonalon

Publikálva 2016 márc 06 | szerző: Kiss Judit

0

Itt van az influenzajárvány! Fókuszban a takarítók szakértelme és a kéz-higiénia!

Rossz közérzet, fáradékonyság, láz és hidegrázás. Jön a köhögés, a torok,- az izom,- és fejfájás! Megérkezett az influenza szezon!

Minden rosszban van valami jó is!

A sok kellemetlenség mellett jó alkalom ez az időszak arra is, hogy felhívják magukra a figyelmet a tisztítás-technológiában érdekelt jól képzett szakemberek: takarítók, tisztítószereket gyártó és forgalmazó cégek.

Az SCA mint gyártó és forgalmazó cég, több termékkategóriában is világelső a higiéniai termékek piacán. A nemzetközileg ismert Tork márka birtokosaként a hatékony és maximális higiéniai biztonságot nyújtó kézmosás fontosságára hívja fel a figyelmet ebben az egészségünk fenntartására veszélyes időszakban.

Fejlett tisztaság-technológiákkal az egészség megőrzéséért!

Az influenza egyik nagyon hatásos preventív – megelőzési – eszköze lehet a jó kézmosás. A hatásos kézmosás nem is olyan magától értetődő, mint első ránézésre gondolnánk.

• A kézmosással megakadályozható, hogy a kezekről a szabad szemmel nem látható kórokozók a tárgyakra, különböző felületekre s onnan mások kezére, nyálkahártyára kerüljenek.
• A szappan lehetőleg folyékony, hab vagy spray formában, adagolóból kerüljön a kezünkre.
• Hatékonyak az alkohol bázisú kézfertőtlenítők is. Ilyen szert használjunk, ha alkalomadtán nincs lehetőségünk vízzel és szappannal kezet mosni.

(Esetleg kerülhetjük ilyenkor az egyébként szokásos üdvözlési formákat – kézfogás, puszi – melyek szintén növelik a megfertőződés kockázatát.)

A Tork kézhigiéniai rendszerei – szappan, habszappan, spray, szappanadagoló rendszerek költséghatékony megoldásokat kínálnak nem csak az influenzával fenyegetett időszakokra, hanem az év összes többi napjára is. Ismerkedjen meg velük közelebbről! Ajánlja Partnereinek!

A világszínvonalú kézhigiénia mindenki számára elérhető!

A Tork kézhigiéniai termékekhez szükséges adagolóit bárki könnyedén használhatja. A Tork Elevation adagolók könnyen használható nyomógombokkal rendelkeznek.

A Tork töltőanyagok 75%-a rendelkezik független felek által bevizsgált öko – címkével (EU –öko – címke). A papír felfelhasználás és a hulladék is csökkenthető. A kiváló minőségű papírtörlők több nedvességet szívnak fel gyorsabban, így kevesebbet használunk és dobunk el belőlük.

Maximális gazdaságosság, első osztályú ipari formatervezés (design), prémium minőségben és mindennapi használatra egyaránt – ezt mind egy helyen megtalálják a Tork márkákban mind a takarító cégek, mind a végfelhasználók. Bizonyosodjon meg róla személyesen!


további cikkeiVissza az elejére ↑