EN  |  HU

ISSA tagság

Publikálva 2014 szept 09 | szerző: Kiss Judit

0

ISSA tagság előnyei

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség Egyesület együttműködő partnere az ISSA Világszövetségnek, és így minden MATISZ tag egyben tagja az ISSA-nak is.

ISSA tagként számos fontos előnyre tehetsz szert, többek között, hogy részese lehetsz egy megbízható, globális közösségnek, melynek világszerte több mint 6400 viszonteladó, gyártó és tisztítás-technológiai szolgáltatást nyújtó vállalat a tagja.

Annak érdekében, hogy az ISSA honlapján elérhető eszközöket és eredményeket te is megismerhesd, látogass el a http://europe.issa.com/?id=digital_member_kit oldalra. Ezen az oldalon útmutatást találsz, hogyan regisztrálj a Self Service section részre.  

Amennyiben kérdésed van a tagságotokkal kapcsolatban, vagy elvesztetted az ISSA tagsági azonosítódat, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Mrs. Leah Lister-rel a leah@issa.com címen. Leah feladata az európai és afrikai ISSA tagok tagságával kapcsolatos adminisztratív ügyek intézése.

Böngéssz az issa.com oldalon, ahol nemcsak számos szakmai újdonsággal találkozhatsz, hanem lazítás képen letöltheted az Angry Janitors játékot is.

 

Tags: , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑