EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2016 febr 10 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Ismét lesz Nagy Takarítási Nap!

2016 tavaszán ismét tehetünk együtt a közösségért. Az Olimpiai Játékok évében elsősorban sporttal vagy egészségüggyel kapcsolatos helyszínt keresünk a MATISZ társadalmi felelősségvállalási (CSR) programja keretében. Várjuk az önként jelentkező takarítókat!

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) társadalmi felelősségvállalási (CSR) programjának lényege, hogy szakmai összefogással olyan helyszíneken mutassák meg a résztvevők, hogyan kell szakszerűen, higiénikusan takarítani, ahol az a hétköznapokban nehezebben valósul meg. A cél a segítségnyújtás, a társadalmi szolidaritás, és egyben a figyelemfelhívás is.

2013-ban a Fűtött utcában, a MU Színházban, a Hospice Házban és a Mindszentpusztai Autista Otthonban jártak a résztvevő cégek és a MATISZ képviselői.

Idén, az Olimpiai Játékok évében elsősorban sporttal, egészségüggyel kapcsolatos helyszíneket keres a MATISZ. Ezzel kapcsolatban várjuk a tagok javaslatait is.

Amennyiben idén szívesen részt venne a Nagy Takarítási Napon alkalmazottaival, kérjük, jelentkezzen mielőbb! Töltse ki kérdőívünket, így Ön is beleszólhat abba, hol mutassa meg a szakma 2016-ban társadalmi felelősségvállalási program keretében, hogyan kell higiénikusan és szakszerűen takarítani ott, ahol ez a hétköznapokban finanszírozási- vagy időhiány miatt nehezen valósul meg.

A résztvevők saját eszközökkel, céges, logózott egyenruhában vesznek részt az eseményen.

Tags: , , , ,


további cikkeiVélemény, hozzászólás?

Vissza az elejére ↑