EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2017 szept 25 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Ismerje meg a takarítói szektort más szemszögből!

A VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencia egyik előadója, Pauleczki Andrea előadása során górcső alá kerül Európa takarítói politikája, különösképpen Spanyolország létesítményfenntartói és takarítói gyakorlata.

A tisztítás-technológiai szektor rövidtávon a követhetőséget és a költséghatékonyságot részesíti előnyben, amelyek hosszútávon erőforrást és átlátható elszámolást biztosítanak számukra. Vajon hogyan tarthatják fent mindezt a versenyközpontúság és a munkaerőhiány kellős közepén?

Egyelőre úgy tűnik, a szektor ismét új erőre kap és javuló tendenciát mutat a nyereségek tekintetében, ennek érdekében azonban a cégeknek keményen kell dolgozniuk. Hogy milyen stratégiái vannak a szektornak, azt első kézből ismerheti meg a spanyol szektorral napi szinten együtt dolgozó Pauleczki Andrea előadásából.

Ezen kívül szó lesz arról is, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie a spanyol takarítói cégeknek és erre milyen innovatív megoldásokkal próbálnak reagálni?

Regisztráljon most a konferenciára!

Tanulmányozza át részletes programunkat, hiszen e mellett még számos egyéb témában is érdekes előadásokat hallhat. Délután pedig egy nagyon érdekes, 90 perces integrált munkáltatói márka workshopon vehet részt az első 40 jelentkező.

Találkozzunk a konferencián!

A konferencia támogatója a Kärcher Hungária Kft.                                           

Tags: , , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑