EN  |  HU

Rendezvények MATISZ ajánlással

Publikálva 2016 jan 18 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Innovációs Díjat hirdet az ISSA/INTERCLEAN

2016. május 10-13. között rendezik meg az ISSA/INTERCLEAN Amsterdam kiállítást, ahol nemzetközi porondon mutatkoznak be a tisztítás-takarítással foglalkozó cégek, forgalmazók. A január 24-ig regisztrálók jogosulttá válnak arra, hogy nevezzenek az Amszterdam Innovációs Díjra, melyet a leginnovatívabb termékeknek ítélnek oda a kiállítás első napján.

Valamennyi, az ISSA/INTERCLEAN kiállítója jogosult arra, hogy a leginnovatívabb termékével nevezzen az Amsterdam Innovációs Díjra. A díjat egy független, nemzetközi zsűri ítéli oda a legjobbaknak. A nyertesek névsorát 2016. május 10-én, az Amsterdam ISSA/INTERCLEAN kiállítás első napján hozzák nyilvánosságra. Akik nevezni szeretnének a díjra, azoknak január 24-ig kell kitölteni az online regisztrációs űrlapot.

A jelöltek, majd a nyertesek élvezhetik a nemzetközi média figyelméből eredő előnyöket. Ez különösen azok számára hasznos, akik egy új terméket szeretnének a piacra bevezetni.

Idén az InnovationLab ráadásul egy olyan új, inspiráló környezetet biztosít, ahol láthatók az úttörő termékek, és ahol lehetőség van a tisztítással kapcsolatos tapasztalatok és tudás megosztására a kiállítók és a látogatók között. A fókuszban a kilenc legjobb jelölt termék áll majd.

A jelöltek a legfrissebb információkat, a shortlist-et és minden vonatkozó információt iPad tabletjükön követhetik.

„A tisztítás-takarítási szektort az innováció viszi előre, és az ISSA/INETRCLEAN sok éve biztosít teret az újdonságok bemutatására” – mondta Rob den Hertog a RAI ISSA/INTERCLEAN managere. „A kiállításon több ezer új termékkel ismerkedhetnek meg az ide látogatók. Azonban pont „a nagy zaj” miatt, nem minden termék kapja meg az őt megillető figyelmet. Az új InnovationLab, illetve az Innovációs Díj lehetővé teszi, hogy az igazi újdonságok, és a legkiemelkedőbb termékek nem maradhatnak többé észrevétlenek.”

***

Az ISSA/INTERCLEAN 1967-ben jött létre Amsterdamban, a RAI és az ISSA szervezésében. A kiállítás minden második évben lehetőséget teremt arra, hogy a beszállítók, forgalmazók erősítsék nemzetközi jelenlétüket, új területeken mutatkozzanak be, bemutassák a legújabb iparági trendeket.

 

Tags: , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑