EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2014 okt 08 | szerző: Kiss Judit

0

Így lehetünk inspiráló és inspirált, hatékony vezetők!

Wieland Vera tréner, a TESCO Globál Áruházak Zrt. volt Képzési-, és fejlesztési vezetője (2003 – 2013) minden cégvezető számára elsőrendűen fontos problémáról és annak megoldásáról tart gondolatébresztő előadást a MATISZ konferencián.

Amikor gondolataink nem konstruktívak, és saját hiedelmeink, hitrendszereink csapdájába ragadunk tudattalan döntéseinkkel ahelyett, hogy tudatos választásainkkal közelebb kerülnénk az álmainkhoz, akkor baj van. És ez a baj mindannyiunkkal számtalanszor megesik.

A Dobozok modell forradalmi megközelítése e kérdésnek.
• a személyes felelősségvállalás növelésének
• az érzelmek megfelelő kezelésének
• a kritikus helyzetekkel való kapcsolatunk objektív irányba való kimozdításának

Minden helyzetben jól alkalmazható, amikor a saját viselkedésünk és hozzáállásunk akadályoz meg bennünket jól felfogott céljaink elérésében. A csak ránk jellemző mintázatok feltárásával megfoghatóvá válnak a kritikus helyzeteket előhívó okok.

A módszer elsajátításával lehetőséget kapunk felülvizsgálni gátló gondolatainkat, hátráltató szokásainkat és tudatosítatlan mintáinkat. Fokozatosan meg tanuljuk észrevenni ösztönös, nem tudatos, szándékolatlan dobozainkat. Meg tanulunk kilépni belőlük és jobb lehetőségeket teremteni magunk számára.

Inspiráló vezetővé válhatunk, ha igazán akarjuk!

Jobb vezetővé válhatunk holnapra, mint tegnap voltunk.

Munka, elhatározás és bátorság kérdése ez is – mint annyi más dolog az életben!

Új seprű! – Tisztítás-technológiai Konferencia
Innováció, kényszerek és megújulás a takarítás piacon

Ide kattints a jegyekért!

Ide a részletes programért!

Gyertek ketten! Ha ketten jöttök egy cégtől, részt vesztek sorsoláson a tisztítás-technológiai konferencián október 14.-én! Nyerjetek a belépővel bruttó egymilliós gépet! KATTINTS IDE TÖBB INFÓÉRT!


további cikkeiVissza az elejére ↑