EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2013 nov 20 | szerző: Kiss Judit

0

Így írunk mi! Elnök, Vezető szakértő, MATISZ

Elégedett vagyok a konferencia színvonalával, tetszett az egész, látványosabb, tartalmasabb volt a korábbi rendezvényeinknél.

Forgalmazók még soha nem képviselték magukat ilyen számban. Kezd valóra válni az a régi célunk, hogy ne csak magunknak beszéljünk és ez nagyon jó. Jöttek új kiállítók és a három legnagyobb gépforgalmazó cég is jelen volt.

A Zöld Jelzés konferencia idén is a csúcsa volt a MATISZ egész évi munkájának. A kommunikációnk is olyan lett, mint amilyet szerettem volna. Az őszi Nagy Takarítási Nap, ami egy vadonat új kezdeményezésünk jó felvezetőnek bizonyult az évi nagy rendezvényünk előtt.

Minden téren jól látható a fejlődés: az előadók igényességében, az előadások számában és színvonalában és szerencsére a résztvevők számában is. Úgy tapasztalom sokaknak tetszettek az out of the box előadások, hasznosak voltak a külföldi meghívottaktól származó információk.

Most olvasom, a héten rendezett Las Vegas-i szakmai konferenciára, kiállításra már nem lehet bejutni, a nyitás előtt egy héttel elfogyott az összes jegy. Van tehát előttünk jó példa! Nagy terveink vannak 2014.-re, sőt 2015.-re is! Paár Zoltán elnök, MATISZ

Úgy látom és személyesen is azt tapasztalom, hogy egy ilyen szakmai találkozónak két dimenziója van.

Egyrészt természetesen maga a szakmai program, ami véleményem szerint jobb volt, mint bármikor korábban. A másik, ami szinte ugyan olyan fontos, a személyes találkozások. Sok olyan emberrel találkoztam, akikkel már jó régen nem beszéltem és örömmel láttam sok új, számomra ismeretlen arcot is.

Az utolsó előadás után a sajtótájékoztatón még félig tele volt a terem, ami arra enged következtetni, hogy sikerült a konferencia végéig fenntartani az érdeklődést. Ennek nagyon örülök és komoly sikernek értékelem.

Jól működött a Clean Europe verseny és a konferencia összekapcsolása is. Tíz csapat versenyzett, éles küzdelmet vívtak egymással nagyszerű hangulatban. Erről akárki meggyőződhet személyesen is, a fotók fenn vannak a MATISZ honlapján. Ritz Tibor Vezető szakértő, MATISZ


további cikkeiVissza az elejére ↑