EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2013 nov 16 | szerző: Kiss Judit

0

Így írtok ti! – Sodexo, Nali, Gordon & T.A.

Egy héten keresztül csokorba szedjük a véleményeket, személyes benyomásokat, értékeléseket a 2013 Zöld Jelzés konferenciáról.

Mindenki szót kap, kiállítók, előadók, résztvevők, szervezők. Természetesen a nagyérdemű közönség, a résztvevők véleménye a legfontosabb, hiszen nekik készült a konferencia, nekik készül a jövő évi is. Nekik, nektek szól, számotokra csináljuk! Ha van két perced rá, kérjük jelezz vissza, neked hogy tetszett! Fontos a véleményed! Néhány kattintás az egész, itt találod. Katt. 

Számomra először az volt szembe tűnő, hogy milyen rengeteg munka lehetett a szervezésben, hogy minden ilyen jól klappol, gördülékeny és kompakt. Maximálisan meggyőző volt Kokas János előadása. Nagyon tetszett, felkészült volt, profi volt, szinte érezni lehetett rajta a német szervezettséget, munkakultúrát. Megdöbbentőek voltak a Ritz Tibor előadásán elhangzott összehasonlító adatok, beszámoltam róluk a cég vezetőségének, elgondolkoztunk rajtuk. Gratulálok! Vitkóczi Dávid Takarítási ágazatvezető, Sodexo Magyarország Kft.

Tetszett a konferencia és az irány, amit képvisel, szerintem jó. Mi elmentünk a Berlini kiállításra, vásárra is, igyekszem figyelemmel kísérni az új tendenciákat. Látok sok biztató jelet a MATISZ munkájában és várok újakat, minél többet! Nagy György Nali Kft.

Nagyon jól éreztük magunkat! Én személy szerint sok új információt kaptam. Tetszett az előadások változatossága, számomra evidens, hogy mindannyian szervezetekben játszunk, fontosak az erről szóló információk. Mérő László nagyon tetszett! Kiállítóként fájlaltam a szünetek hosszát, vagyis a rövidségüket, alig hogy belemelegedtünk volna a beszélgetésbe, a partner elszaladt előadást nézni. Nem lehetnének hosszabbak a szünetek? Vízi Bea Gordon & T. A. Kft.


további cikkeiVissza az elejére ↑