EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2013 nov 19 | szerző: Kiss Judit

0

Így írtok ti! Jánosik és Társai Kft., B + N Referencia Zrt.

Maximálisan pozitívak a benyomásaim a konferenciáról, a magam részéről teljesen meg vagyok elégedve. Nagyon jó volt Ritz Tibi előadása, mindannyian megdöbbentünk a tisztítószer felhasználási számoktól.

Sok részlet, adat, új információ megragadt az emlékeimben. Érdekes és számunkra nagyon fontos is volt a Zöld Minősítési Rendszerrel, Védjeggyel kapcsolatos tájékoztatás. Cégünknek már két területe is van, ahol ugrásra készen várjuk, hogy elkészüljön a szabályozás, mi készen állunk az alkalmazására!

Jó volt a helyszín. Idén jól sikerült szeparálni a termet a kiállítótértől, ami mégis közel volt, szervesen kapcsolódtak egymáshoz. Érdekes és figyelmet ébresztő volt a Tennant gép bemutatója, a Clean Europe versenyen a mi csapatunk nyerte a budapesti fordulót, már meg is jutalmaztuk őket!

Ami számomra a legfontosabb, hogy nyoma sem volt a sokunk számára túl jól ismert monoton konferencia feelingnek, tartalmasak voltak az előadások, egy percig nem unatkoztam. Végig ott maradtunk, ami nagy szó! Dedicsné Gáspár Krisztina, Jánosik és Társai Kft.

Fél napra teljesen kiszakítva Budapestről, nekem ez teljesen pozitív. Nem tud elcsábulni az ember, hogy a rendezvény elejére még beillesszen egy gyors találkozót, egy rövid egyeztetést a közeli kávézóba. Nem beszélve a konferencia végéről! Közel is volt a helyszín, jól megközelíthető helyen, mégse Pesten, szerintem így teljesen OK.

Egy konferencián nagyon fontos, mégis viszonylag ritkán valósul meg a technikai részletek pontossága. Tartani az időkeretet, elkerülni az időbeli megcsúszást. A konferencia ebből a szempontból is sikeres volt, jól sikerült a szervezés, amihez gratulálok!

Az előadók köre meglátásom szerint nagyon jó volt, és az is nagyon fontos és szerencsés, hogy az előadások anyagait utólag le lehetett tölteni az oldalról. A jövőre nézve, én szívesen hallanék minél több információt a technikai újdonságokról, és kérdéseim is lennének egy-egy előadás végén. Mindent összevetve: jó volt! Elismerésre méltó munkát végeztetek!
Háry Letícia, B + N Referencia Zrt.


további cikkeiVissza az elejére ↑