EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2013 nov 18 | szerző: Kiss Judit

0

Így írtok ti! Future FM Zrt., Audi Hungária Motor Kft.

A leginkább informatív és a legjobb előadások hangzottak el a konferencián, amit én valaha is halottam MATISZ rendezvényen!

Nagyon értékeltem továbbá az előadások konkrétságát, hogy érthetően és jól körülhatároltan tárgyalták az általuk felvetett témákat. Tetszett a pörgős tempó is, pártolom azt a megoldást, hogy egy picit meghosszabbított délelőttbe belefért a program nagy része. Ezzel együtt én a Mérő professzor előadásához nagyobb időkeretet biztosítottam volna.

Kiállító cégként számukra kedvezőbb lenne, ha hosszabbak lennének a szünetek, nagyobb lenne az érdeklődés, több a párbeszéd. Misnyovszki Béla Future  FM Zrt.

Nagyon tetszett a konferencia szervezettsége! Sajnos, vagy szerencsére én sok hasonló rendezvényen veszek részt és mondhatom, hogy profi volt a rendezés. Nagyon jó volt maga a program is, igényesek az előadások!

Meglepő, jó ötlet volt a celebek részvétele. Jövőre akár résztvevőként, akár előadóként szívesen veszek részt  a rendezvényen. Ha hívnak, jövök! Kokas János Audi Hungária Motor Kft.


további cikkeiVissza az elejére ↑