EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2013 nov 21 | szerző: Kiss Judit

0

Így írtok ti! Európai szolgáltatásokért felelős igazgató, ISSA

Tapasztalt konferencia látogatóként nyugodt szívvel jelentem ki, hogy egy ilyen tartalmas konferencia, mint az idei elég lesz ahhoz, hogy jelentősen növelje a szakma érdeklődését a jövőbeni MATISZ konferenciák iránt.

Őszintén és nagy örömmel gratulálok a Zöld Jelzés Konferencia és a Clean Europe verseny minden szervezőjének és résztvevőjének!

Frappáns volt, tetszett a konferencia címe, pártolom, hogy ezt a mintát kövessék továbbra is a rendezvények címadása során. Nem beszélve arról, hogy mennyire fontos napjainkban az un. zöld kérdésekre fókuszálni! Vitán felül áll, hogy iparágunk hangsúlyos, megkerülhetetlen része lesz a jövőben a környezetbarát technológiák alkalmazása, széles körű elterjedése.

Az előadások általános színvonala nagyon magas volt. A feldolgozott témák optimálisan széleskörűek ahhoz, hogy a hallgatóság érdeklődését a konferencia egész idejére fenntartsák. A tolmácsszolgáltatás kiváló, ennek biztosítása fontos lesz ahhoz, hogy növelni lehessen a nemzetközi érdeklődést, amit én reális lehetőségnek tartok.

Úgy gondolom, egyre több résztvevőt kell megcéloznunk a nemzetközi szakmai közösségből hallgatóságként ugyan úgy, mint előadóként, kiállítóként vagy szponzorként.

Gratulálok a kiváló konferenciához!

Úgy érzem, a takarítás szakma fontos céljaihoz vezető szűk ösvényre rátaláltak! Most már csak haladni kell rajta előre, jó ütemben, önbizalommal, magabiztosan.

Szeretettel üdvözlöm Önöket! Keith Baker Európai szolgáltatásokért felelős igazgató, ISSA


további cikkeiVissza az elejére ↑