EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2017 szept 18 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Időben felismert, jövőbe mutató trendek és a versenyelőny

Az üzemeltetési piac még sosem változott ilyen mértékben, mint idén. Folyamatos fejlődéssel, a jövőbe mutató trendek követésével azonban a fokozódó munkaerőhiány mellett is meg lehet tartani a versenyelőnyt. Erről beszél ifj. Jászberényi István, a KRAFT FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója a VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencián.

 2017 a változások éve, és valóban, az üzemeltetési piac még nem alakult ilyen mértékben, mint napjainkban. Központi kérdés a munkaerőhiány, ami mind a műszaki, mind a takarítási iparágakat érinti. Okai különbözőek, univerzális recept nincsen a megoldásra, annyi azonban nyilvánvaló, hogy több pénzből könnyebb. Néhány pozitív példával megvilágítja ifj. Jászberényi István, a KRAFT FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója, hogy miként értek el megrendelőiknél ilyen téren sikereket. Nem csak a bevételnél lehet pénzügyi mozgásteret nyerni, még a jól bejáratott területeken is folyamatos a fejlődés. Ha időben ismerjük fel a jövőbe mutató trendeket, jelentős versenyelőnybe kerülhetünk.

Ifj. Jászberényi István előadását a VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencián hallgathatják meg 2017. október 12-én, csütörtökön.

Regisztráljon most a konferenciára!

Tanulmányozza át részletes programunkat, hiszen e mellett még számos egyéb témában is érdekes előadásokat hallhat. Délután pedig egy nagyon érdekes, 90 perces integrált munkáltatói márka workshopon vehet részt az első 40 jelentkező.

Találkozzunk a konferencián!

A konferencia támogatója a Kärcher Hungária Kft.                                           

Tags: , , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑