EN  |  HU

Higiénia világszínvonalon

Publikálva 2015 márc 09 | szerző: Kiss Judit

0

Higiénia – Világszínvonalon! A Tork online Magazinja

Új szolgáltatással bővül a MATISZ honlapja 2015 –ben. Stratégiai együttműködés keretében új rovatot és új al- oldalt indítunk a Tork márka forgalmazója, az SCA Hygiene Products Kft. támogatásával. Higiénia – Világszínvonalon! – ez lesz a mottónk, ez lesz az al –oldal küldetése – mondja Badar-Szabó Virág a cég marketing managere.

A MATISZ tagcégeinek, a www.matisz.org oldal olvasóinak, a takarító cégek illetékes szakembereinek szeretnénk komplex információs szolgáltatást nyújtani a higiénia területéről, első kézből, professzionális szintű szakmai anyagok formájában.

Folyamatos kapcsolatban szeretnénk lenni az olvasóval, a szakma képviselőivel, mivel minden érdekelt félnek – végfelhasználónak, takarítási szolgáltatást nyújtó cégeknek és a higiéniai termékek gyártójának és beszállítójának egyaránt fontos cél, hogy pontos információi legyenek a választható termékekről és higiéniai megoldásokról.

Az SCA Hygiene Products saját területén piacvezető cég Európában.

A Tork márka piacvezető brand Magyarországon.

A cégcsoport több évtizedes nemzetközi múltja, nagysága, megbízhatósága, márkáinak ismertsége, standard és állandó magas minősége erős garanciát jelentenek a felhasználók és a fogyasztók számára egyaránt.

  • Higiéniai megoldás kínálatunk komplex és teljes körű.
    Mosdó, konyha, takarítás, törlés vagy tisztítás, szalvéta és asztalkultúra – mindenre van magas színvonalú megoldásunk.
  • A különböző szintű vevői igényekre is kész válaszokkal rendelkezünk, lehet az a megszokottól valamilyen téren eltérő, extra igény vagy minőségi elvárás,
  • De lehet az első számú szempont a költséghatékonyság is!
  • Az egész országot lefedő, kiterjedt forgalmazói hálózat a biztonságos és folyamatos termék elérhetőség számára jelent garanciát.
  • A több száz cikkszámú terméklista a komplex, teljes körű kiszolgálást teszi fennakadásmentesen lehetővé.

Minden szempont, ami a vevőink és felhasználóink számára fontos lehet, számunkra elsőrendűen fontos. Európában, sőt a világ jelentős részén évtizedek óta azt tapasztaljuk, hogy vevőink szinte összes fontos kérdésére releváns és kielégítő válaszaink vannak.

Ezekről szeretnénk beszélni és beszélgetni mostantól a MATISZ tagjaival, olvasóival is e honlap oldalain – a Higiénia – Világszínvonalon! online Magazin írásain keresztül.

Megtisztelőnek tartjuk a lehetőséget. És maximálisan élni fogunk a bizalommal!

Kezdjünk is hozzá azonnal! Szép napunk van! Hogy van?


további cikkeiVissza az elejére ↑