EN  |  HU

Sajtó

Publikálva 2016 okt 19 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Hamarosan TisztaShow!

Október 21-22-én a HUNGEXPO B pavilonjában kerül sor az első TisztaShow tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásárra. Mindent megtalál itt, ami a takarítással kapcsolatos: a legkorszerűbb technológiák, gépek, eszközök kezelőszerek kerülnek bemutatásra profi szakemberek által. Kérdezzen, nézelődjön, lesse el a kulisszatitkokat! A kiállítás látogatása ingyenes, de ha most regisztrál, 100.000 forint értékű lakástakarítást nyerhet.

A TisztaShow honlapján minden aktuális és fontos információ megtalálható, többek között a TisztaShow programja is.

Közel 4000 m2 területen 40 kiállító lesz jelen. Minden megtalálható lesz, ami a tisztítás-technológiában ma létezik: korszerű gépek, kezelőszerek, technológiák, eszközök kerülnek bemutatásra, és végre reflektorfénybe kerülnek a szakemberek is, akik sokszor akkor végzik munkájukat, amikor épp senki nem tartózkodik az irodákban, várókban, iskolákban és az egyéb területeken. A kiállításon egy helyen lesz megtalálható számos szolgáltató cég is, akik között bárki megtalálhatja jövőbeli partnerét.

A kiállítás egyik érdekessége lesz a Technológiai Bemutatótér, ahol a szolgáltatók bemutathatják, milyen megoldásaik vannak hagyományos vagy speciális felületek tisztítására.

Egy szakma elismerését segíti az is, ha van egy olyan elfogadott szabályrendszer, amelyhez viszonyítva a megrendelő ki tudja mondani, hogy a szolgáltató jól teljesített. Bár külföldön léteznek ilyen normák, például a szomszédos Ausztriában is, Magyarországon még vannak elmaradásaink e téren. Ezért most először, az októberi TisztaShow-n megrendezésre kerül az első olyan Normaadó Verseny, ami a későbbi hivatkozások, a kidolgozandó szabályrendszer alapja lehet. A nézőközönség számára ez egy látványos bemutató lesz.

Emellett többféle gyerekprogrammal is várjuk a családokat. A kicsik megismerkedhetnek Forgó Morgóval, felülhetnek egy locsolókocsira, vagy részt vehetnek a MATISZ 7próbáján.

A látványos és hasznos programok mellett a kiállítók standján kedvezményes vásárlásra is lehetőség lesz. Ha épp most venne egy új porszívót, takarítógépet vagy szőnyegtisztítót, itt kiválaszthatja és kedvezményesen meg is vásárolhatja a legjobban tetsző darabot.

Találkozzunk a TisztaShow-n!

Tags: , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑