EN  |  HU

TisztaShow 2016

Publikálva 2016 okt 06 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Gőzerővel készülünk a TisztaShow-ra!

Már csak néhány hét, és kezdődik a TisztaShow! Nagyon várjuk már ezt a pillanatot, hiszen több mint egy éve zajlik a háttérben a szervezés, aminek az eredményét október 21-22-én bemutatjuk. Lássuk, hogy is állunk!

Szorgos hangyaként tevékenykedik a háttérben a csapat, hogy október 21-ére minden összeálljon. Bízunk benne, hogy már mindenki megismerkedett a TisztaShow honlapjával, ahol minden aktuális és fontos információ megtalálható, többek között a TisztaShow programja is.

Szép számmal lesznek kiállítóink, akiknek a standját érdemes felkeresni:

AMSA Higiénia Kft. Makulátlan Tiszta Terület Kft.
BKIK-Kézműipari Tagozat Medial Kft.
BONUS Kft. Mesdi Magyarország Kft.
Clean Market Kft. Mobil Master Kft.
Clean Tech Force Kft. Multitim A-2008 Kft.
Cleartex Kft. NILFISK Kereskedelmi Kft.
Diversey Kft. Opus Kft.
Dr. Schnell Oriflame
Dunartis Kft. Polizo Kft.
Dymol Kft. Polyvás Mérnökiroda Kft.
Future Fm Zrt. PQS International Hungary Kft.
Future Cleaning Technologies QUALITY Direct Kft.
Ifotech C. Kft. Rokatex Kft.
INJECTA S.r.l. Sanders Clean Kft.
Kärcher Hungária Kft. SanOdor Kft.
Környezetbarát Nonprofit Kft. SCA HYGIENE PRODUCTS Kft.
LUCART Kft. SH-ITB Kft.
Lux Hungária Kft. Trend-Papír Kft.
Makita Kft. Tisztítás-technológiai Tudományok Intézete Kft.

Közel 3500 m2 területen minden megtalálható lesz, ami a tisztítás-technológiában ma létezik: korszerű gépek, kezelőszerek, technológiák, eszközök kerülnek bemutatásra, és végre reflektorfénybe kerülnek a szakemberek is. A kiállításon egy helyen lesz megtalálható számos szolgáltató cég is, akik között bárki megtalálhatja jövőbeli partnerét.

A kiállítás egyik érdekessége lesz a Technológiai Bemutatótér, ahol a szolgáltatók bemutathatják, milyen megoldásaik vannak hagyományos vagy speciális felületek tisztítására.

Idén először rendezzük meg a Formaruha Show-t is, ahol a nevező cégek bemutathatják, miért az ő formaruhájuk a legpraktikusabb az adott munkára. A formaruhákat egy szakmai zsűri bírálja el.

Egy szakma elismerését segíti az is, ha van egy olyan elfogadott szabályrendszer, amelyhez viszonyítva a megrendelő ki tudja mondani, hogy a szolgáltató jól teljesített. Bár külföldön léteznek ilyen normák, például a szomszédos Ausztriában is, Magyarországon még vannak elmaradásaink e téren. Ezért most először, az októberi TisztaShow-n megrendezésre kerül az első olyan Normaadó Verseny, ami a későbbi hivatkozások, a kidolgozandó szabályrendszer alapja lehet. Ha még nem nevezett be rá, most megteheti!

Az idei MATISZ szakmai konferencia is a TisztaShow-n kap helyet. Neves előadóink többek között a környezetbarát takarításról, valamint az ágazati munkaerőhiányról is beszélni fognak. Ha érdeklik a szakma legégetőbb kérdései, jelentkezzen most!

Tags: , , , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑