EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2014 okt 16 | szerző: Kiss Judit

0

Gömöri Andrea, MATISZ, felkészül Pruzsinszky Tamás, SCA

Folytatjuk cikksorozatunkat, amelyben az október 14-i Új Seprű! konferencia résztvevőinek véleményét szedjük csokorba.

Ma elsőként Gömöri Andrea MATISZ titkár gondolatait olvashatják.

Úgy látom, sok apró jelenség mutat egy irányba, a pozitív változások, előre lépések irányába. Csak röviden említek ezek közül néhányat.

• Sok – sok éve a MATISZ -tól magukat távol tartó kollégák tették tiszteletüket, jelentek meg résztvevőként a szakmai konferencián. Ennek személy szerint én nagyon örülök, annak pedig még jobban, hogy elégedettnek tűntek a programmal.

Jó néhányan részt vettek a délutáni World Café rendezvényen és ahhoz a 95% -hoz tartoztak, akiknek tetszett a workshop és hasznosnak értékelték, oly annyira, hogy a közönség soraiban fogalmazódott meg az igény, hogy gyakrabban kellene ilyen módon találkoznunk, beszélgetnünk, kicserélni gondolatainkat.

• Fontos gondolat volt Benis Dániel (Sziget Kft.) előadásában az, amikor rámutatott a speciális szolgáltatási kínálat szükségességére, arra, hogy erő és versenyelőny lehet abban, ha egy takarító cég egy szegmensben tud valami többet, mint az átlag, a többség. Előadónk még egy betöltésre váró piaci résre is felhívta a hallgatóság figyelmét. Kíváncsian várom, hogy egy év múlva mit tapasztalunk majd, elindul-e valaki az említett irányba.

Tetszettek a szervezetfejlesztési szakemberek, trénerek által tartott előadások. Nagyon fontos ráirányítani a szakma gyakorlóinak figyelmét arra, hogy szükségszerűen gyengébb eredményekre vezet, ha valaki leragad csak a szakmánál és a napi rutinnál.

Nagy szüksége van mindenkinek, különösen egy vezetőnek arra, hogy egyre pontosabban és reálisabban reflektáljon önmagára, viselkedésére, kilásson a saját, szubjektív dobozából és másszon is ki belőle. A trénerek arra vannak, hogy segítsék ezt a folyamatot.

• Végül, annak is örültem, hogy a Clean Europe verseny stabilizálódni látszik, szépen letisztulnak a kontúrjai. A versenyzők szakmailag szuperek, szép számmal volt közönség is, mindenki profi volt!

Pruzsinszky Tamás, az SCA munkatársa egy jókedvű, jó humorú informatív előadást tartott jó nevű világcégük termékeiről és bevezetésre váró, izgalmas fejlesztésekről. Megkeresésemre, hogy tetszett a konferencia, mi a véleménye a programról, gondolom bokros teendői által korlátozva, lakonikus, rövid választ küldött.

„Régen voltam hasonlóan színvonalas és ilyen magas minőségi szinten megrendezett konferencián!”

Ha ennyi, hát ennyi! Soha rosszabbat!


további cikkeiVissza az elejére ↑