EN  |  HU

Higiénia világszínvonalon

Publikálva 2017 jan 05 | szerző: Kiss Judit

0

Globális tendenciák az irodai trendekben

Új ötletek és megközelítések formálják át az irodahelyiségeket és a munkahelyi környezetet! – áll a Tork 2016 évi irodai trend jelentésében.

Annak érdekében, hogy a Tork ne csak a saját ügyfeleinek az igényeit ismerje meg, hanem az ön ügyfeleiét is, elkészítette a Tork Irodai Trend jelentést. A jelentés 8000, világszerte, nagyvárosi irodai környezetben munkát végző dolgozó körében végzett felmérésen és az irodai higiénia területének hat szakértőjével készített mélyinterjúkon alapul. A cél, hogy értsük meg azt a környezetet, amelyben működünk.

A jövő irodája: intelligens, tudatos és rugalmas!

6 szakértő, 17 város, 8000 irodai dolgozó vett részt a felmérésben.
10-ből 4 ember azt mondja, hogy üres szappan- és papíradagolókkal és nem megfelelően takarított mosdókkal találkozik. 65% ért egyet azzal, hogy az iroda kialakítása befolyásolja a munkatársak közötti légkört.

A felmérések eredményei alátámasztják a higiénia fontosságát: New Yorktól Sanghajig átlagosan a válaszadók 79% mondja azt, hogy az irodavezető vagy az ingatlankezelő tudtára hoznák, ha nem lennének elégedettek a tisztasági termékek és szolgáltatások minőségével.

Van még néhány fontos eredmény, amely a magyarországi takarító szakma szereplői számára is releváns lehet. Folytatása következik!


további cikkeiVissza az elejére ↑