EN  |  HU

Generációváltás Konferencia 2018

Publikálva 2018 aug 06 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Generációk egy munkahelyen

Hány generáció dolgozik egy munkahelyen? Mi jellemzi az egyes korosztályokat a munkához való hozzáállás és a kollégákkal való kommunikáció terén? Hogyan tudnak a különböző korú munkatársak szót érteni egymással, és mit tehet egy vezető ennek a hatékonyság növelése érdekében. Erről beszél majd meghívott előadónk, Tari Annamária szakpszichológus az október 5-i Generációváltás – IX. MATISZ Tiszítás-technológiai Konferencián.

Ma a munkaerőpiacon már négy generáció van jelen: a Baby boomer és X generáció a két idősebb korosztályt képviselve, a harmincas Y és a húszas éveiben járó Z generáció. Komoly eltérés van a digitális korosztályok tagjai és az idősebbek között érzelmi és viselkedési téren.

Szerte a világban a kutatások azt mutatják, hogy a cégeknek nemcsak az információtechnológia terepén kell fejlődnie, mert az igazán komoly kihívást a fiatal munkaerő megszerzése és megtartása jelenti. Muszáj megérteni, milyenek is ők, milyen elvárásaik vannak és hogyan lehet ehhez alkalmazkodni, mert ők azok a kollégák, akiknek sikeres beilleszkedése hozhatja el a hatékonyságot és az eredményességet egy cégnek.

 

Találkozzunk a Generációváltás – IX. MATISZ Tisztítás-technológiai KonferenciánIsmerje meg a konferencia további témáit, előadóit!  

 

 

Tags: , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑