EN  |  HU

Rendezvények MATISZ ajánlással

Publikálva 2014 máj 14 | szerző: Kiss Judit

0

Fókuszban a vállalati költség- és kockázatcsökkentés – Konferencia – kedvezménnyel!

A vállalati pénzügyekben nem szabad hibázni, hiszen a nehezen megszerzett profit múlhat egy-egy rossz döntésen. Érdemes tehát az összes lényeges információt begyűjteni a felvetődő költségekről, a lehetséges kockázatokról.

A Menedzserképző Központ III. Pénzügyi Konferenciája 2014. június 5. (csütörtök), Budapest, Danubius Hotel Gellért.

Jó döntést hozni sohasem késő! A cégek számára optimalizált banki és biztosítási szolgáltatások piaca rengeteget fejlődött az utóbbi időben. Elképzelhető, hogy eljött a váltás ideje.

Egy megfelelő számú ingyenes utalást lehetővé tevő bankszámlacsomag kiválasztásával évente akár százezreket is megtakaríthat a vállalat. Változtak a törvények is: az idei év tavaszától a vezetők bizonyos esetekben saját vagyonukkal is felelnek a cégért!

A legújabb D&O biztosítások ezeket a kockázatokat minimalizálják. A Menedzserképző Központ konferenciájának előadói sorra veszik a legújabb költség- és kockázatcsökkentő lehetőségeket.

A tartalomból:

Legyünk tisztában pénzügyeinkkel, mielőtt másra bízzuk! – A portfoliókezelés és vagyongazdálkodás alapjai
Költségcsökkentő banki megoldások
■ Terítéken a hitelezés – mese vagy valóság?
Hitelezés az új Polgári Törvénykönyv tükrében; Hitelprogramok a termelői és szolgáltatói szektorban; Az MNB Növekedési Hitelprogramja; Széchenyi Kártya; Pályázat – önrész hitelből?
A portfólió, ami a cég életét mentheti meg – Vállalkozási biztosítások
■Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása – Hogyan ne veszíthessem el magánvagyonomat cégvezetőként az új Ptk. hatályba lépésével?
Bond biztosítás – Vállalhatja-e egy cég helyett a pénzügyi veszteséget egy biztosító?

A részvételi díj a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség tagjai, meghívottjai részére 25 000 Ft + áfa helyett, 19 000 Ft + áfa. A díj tartalmazza a vendéglátást, a szervező a vendégek részére térítésmentes parkolást biztosít.

A konferenciáról bővebben a szervező honlapján olvashat.

Kedvezményes regisztráció: JELENTKEZÉS ITT


további cikkeiVissza az elejére ↑