EN  |  HU

Budapest Cleaning Show 2018

Publikálva 2018 júl 29 | szerző: Gömöri Andrea

0

Felületkezelés és hosszútávú költségtervezés

Szakmai Fórum a Budapest Cleaning Show-n: irodaházak épülnek, a régieket felújítják. A használaton kívüli ipari létesítményeket modernizálják és átalakítják irodává. Tervezők, energetikusok, kivitelezők, belsőépítészek, dizájnerek és sok más szakember működik együtt, hogy többek között tágas, világos, kényelmes, de fenntartható, hosszú távon is költséghatékonyan üzemeltethető irodákban dolgozhassunk. Nem szerepelt a felsorolásban a tisztítás-technológiai szakember? Sajnos nem véletlen.

Ritkán fordul elő, hogy a tervezés vagy kivitelezés során a takarítás, a beépített különleges burkolatok, felületek tisztántartása, állagmegőrzése, mint megoldandó feladat, előtérbe kerüljön. Leginkább az üzemeltetésre hárul a már kész épület takarítási problémája, ennek minden nehézségével.

A Budapest Cleaning Show Szakmai Fórumán, október 5-én délután Szegner Krisztián, a KIEHL Hungary Kft. ügyvezetője több évtizedes tapasztalatára építve mutatja be, hogy a hosszútávú tervezés, a különböző burkolatok, leginkább a járófelületek rendszeres és szakszerű karbantartása, kezelése milyen kézzelfogható, egyértelmű költségmegtakarítást jelent egy létesítménynél, funkciójától függetlenül, legyen párszáz vagy akár több ezer négyzetméter alapterületű, vadonatúj vagy már kopott, régi burkolatú. Hiszen takarítani ezt is, azt is kell.

Témavezetőnk teret és lehetőséget szeretne adni beszerzőknek, létesítménygazdáknak, üzemeltető szakembereknek és mindenkinek, aki a tisztítás-technológia területén tevékenykedik, hogy interaktív módon, kérdezz-felelek formában felmerüljenek és megválaszolásra kerüljenek azok a szakmai kérdések, tényezők, amelyek a takarítás eredményére, az üzemeltetés költségeire hatnak, és tudatos beszerzéssel megváltoztathatók.

A Szakmai Fórumon mindenki ingyenesen részt vehet, aki regisztrált látogatója a Budapest Cleaning Show-nak. A szakkiállítás részletes programját a www.budapestcleaningshow.hu oldalon találhatja meg.

Tags: , , , , , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑