EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2013 aug 30 | szerző: Kiss Judit

0

Európa TOP ipari vására várja Önt!

A CMS Berlin Hírlevél alapján:

A tisztítástechnológiai rendszerek és épület fenntartási szolgáltatások nemzetközi vásáraként a szeptemberi CMS ideális helyszínként szolgál új üzleti kapcsolatok kiépítésére, image-növelésre és potenciális üzletek megköttetésére a nemzetközi tisztítástechnológiai piacon.

Vegyen Ön is rész a  berlini CMS Tisztítástechnológiai vásáron!

1. Nemzetközi CMS konferencia: Daniel Calleja Crespo Keynote előadó

Daniel Calleja Crespo nyitja me az első CMS Nemzetközi Konferenciát egy keynote beszéd keretében. Az Európai Bizottság kkv-részlegének főigazgatója beszédében megvizsgálja, mennyire versenyképes az EU szolgáltatói iparága. Daniel Calleja Crespo 2012. február 1-től főigazgatója az Európai Bizottság vállalkozáspolitikai és ipari főigazgatóságának. Felelősségi körébe tartoznak termékek belső piacai, a versenyképesség és az innováció.

A „Fenntartható versenyképesség a takarítóiparban“ címszóval a 2013. szeptember 25-én és 26-án tartott Nemzetközi CMS konferencia ezzel az igen aktuális, up-to-the-minute témakörrel megszólítja az ágazat minden szektorának képviselőjét. Európai, észak-amerikai, dél-amerikai, indiai és kínai szakértők vizsgálják majd a számos nézőpontot globális értelmezésben. A konferencia nyelve a német, angol és francia. Helyszínül pedig a berlini vásárterület Marshall Háza szolgál.

Részletes program itt olvasható.

Az érdeklődők képviseletünkön kedvezményes áron tudják konferencia belépőjüket valamint vásári belépőjegyüket megváltani. Részletek a jegyrendelőben.

További felvilágosítás:
Berlini Vásárképviselet
Kerékgyártó Gitta
Tel: +36/1/345-7645
E-Mail: kerekgyarto@ahkungarn.hu
Tájékoztató pdf itt tekinthető meg.

A CMS tisztítástechnológiai vásár 2013-ban a szakma vezető rendezvénye. Németország minden szempontból Európa legnagyobb piacát képezi a kereskedelmi takarító rendszerek valamint vegyszer ügynökök számára. A CMS 2013. szeptember 24-27. között kerül megrendezésre a berlini vásárterületen.


további cikkeiVissza az elejére ↑