EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2014 okt 09 | szerző: Kiss Judit

0

„… és meg van az ideje a nevetésnek!” Gorbai Attila ünnepről, örömről, 2014-ről

Kedves Üzletfelem! Kedves Barátom! 

Engedd meg, (engedje meg), hogy meghívjalak egy jó hangulatú, közös ünneplésre! Mert ünnepelni jó! Azért, mert fontosak az Ünnepek!

Kevesen tudják, de attól még igaz, mi magunk is hozhatunk létre új ünnepeket.

Munkánkkal, sikerre vezető erőfeszítéseinkkel okot adunk az örömre és kiszakadunk a hétköznapokból. Megadjuk a módját is, belebújunk a szebbik kabátunkba, szebbik arcunkat öltjük fel, finom ételt eszünk és barátságosan elbeszélgetünk egymással. Ünnepelünk.

A hétköznapok rónáiról, mélyföldjeiről egy kis időre, egy kis dombra érünk, lecsücsülünk és körbe járatjuk a tekintetünket.

Szeretnénk magunknak, a tisztítás-technológiai szakmának, barátainknak és üzletfeleinknek egy új ünnepet teremteni, hagyományt, ahogy régen mondtuk, haladó hagyományt.

Én, cégem, a Tennant karon fogva egymást a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetséggel, a takarító szakma éves konferenciáját ilyen ünnepnek gondoljuk. Azt szeretnénk, ha évről évre egyre többen gondolnátok ugyan így a szakmai találkozó, a konferencia napjára.

„… mert meg van az ideje a beszédnek”

Szeretnék szót váltani minél több emberrel, aki ott lesz az Új Seprű! Tisztítás-technológiai Konferencián!

Az összes kollégámat is elviszem, ők is ugyan ezt gondolják. Október 14-én a Tenrom zárva tart! Ünnepet ülünk, mert okot adtunk magunknak az ünneplésre.

Számunkra a 2014-es év a nagy sikerek jegyében telt. A Tennant magyarországi jelenlétének legsikeresebb éve az idei. Megnyitottuk Kelet Európában egyedülálló takarító gép felújítási és újra hasznosítási központjainkat.

A Tenrommal két országot lefedő takarítógép márka képviseleti struktúrát építettünk ki. A Tennant márka, termékeink és szolgáltatásaink iránti vevői bizalom sosem volt erősebb a mostaninál! A Tennantnál mindannyian megtanultuk a leckét: meg van az ideje az építésnek!

„Rájöttem, hogy nincs jobb dolog, mint ha örül az ember…”

Én magam, a kollégáim is örülünk a sikereknek, örülünk annak is, hogy aktív részesei lehetünk idén is a MATISZ, a tisztítás-technológia szakma konferenciájának, ünnepének.

Szeretném, ha minél többen részesei lennének örömünknek, e miatt írtam ezt a pár sort.

Várlak, (várom) szeretettel az Új Seprű! Konferencián, Vecsésen, a Hotel Airport Stációban. Október 14-én. Remélem, találkozunk!

Baráti üdvözlettel:

Gorbai Attila
Tenrom Magyarország Kft.

tenrom-tennant

Utóirat:
Ünnepi Ajándékról én gondoskodom!
10.14. NE GYERE EGYEDÜL! FOGD A PÉNZT ÉS FUSS!

 

 


további cikkeiVissza az elejére ↑