EN  |  HU

Rendezvények MATISZ ajánlással

Publikálva 2014 jan 21 | szerző: Kiss Judit

0

Első alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Marketing Fesztivál

Hagyományteremtő szándékkal idén először rendezik meg a Magyar Marketing Fesztivált 2014. január 30-án Budapesten, a Lurdy Konferencia Központban, az üzleti élet jeles képviselőinek részvételével.

A MATISZ tagjai 9 900 forintos kedvezményes áron vehetnek részt a rendezvényen, amennyiben MATISZ kuponkóddal váltják meg a belépőjüket.

A konferencia célja, hogy a várható marketingtrendek bemutatásával vezető marketing- és kommunikációs szakemberek megnyissák a 2014-es üzleti évet. A szakmai rendezvényen 15 előadó – az adott szakterület piacvezető képviselője – beszél az idei évre javasolt marketingeszközökről, módszerekről, megoldásokról.

„Felmérésünk szerint a marketingtrendekről való tájékoztatás az egyik leginkább keresett szakmai téma a kis- és középvállalkozások döntéshozói között. Mivel az ilyen jellegű tájékoztatásra ez idáig még nem volt összefogott szakmai rendezvény, úgy gondoltuk, mi pótoljuk ezt a hiányt” – mondta el Miklovicz Norbert, a konferenciát szervező Marketing112 szakértője.

Az eseményen kiosztják a Magyar Marketing Fesztivál Díjat is egyéni és társasági kategóriában. Ezt a díjat annak a szakmai szakértőnek vagy döntéshozónak, illetve társaságnak ítélik oda, akik előző évi munkásságukkal sokat tettek a kkv-marketing szakma fejlődéséért, megítéléséért, és nagy hatással voltak a kkv-piac fejlődésére.

A szakmai esemény részletes programja: www.marketingfesztival.hu


további cikkeiVissza az elejére ↑