EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2013 júl 04 | szerző: Kiss Judit

0

Elhúzódott a délelőtt, jól érezték magukat a résztvevők

A MATISZ –Kärcher rendezvény első tapasztalatai.

Örülök, hogy eljöttem. Én az a vezető vagyok, aki szeretek tudni róla, ha a piacon megjelenik valami újdonság. Fontos nekem, hogy az ügyfeleink a takarítás szolgáltatás szakmai-technológiai részét megbecsüljék. Mi nem akarunk olcsó takarító cégként működni. Ehhez viszont ott kell lennünk a legújabb, legmodernebb technológiák közelében, mert ez a jövő útja.

Ha azt akarom, hogy megfizessenek, ahhoz profi gépekkel, profi tisztítószerekkel és technológiával kell dolgoznunk. Ma is tanultam egy-két dolgot, kipróbáltam egy két gépet. Már csak azt kell megtalálni, hogy a piac ki is fizesse a jó munka árát.
Mugits József, Per-Clean Kft.

0705 D0705 E

 

Jól éreztem magam, hasznos volt a találkozó. Kizökkentett egy kicsit a hétköznapok szürkeségéből. Felfrissítette, újrarendezte a dolgokat az ember fejében.  Felfrissítette amiket már tudok és hasznos néha tájékozódni az újdonságokról, a gépek fejlődésről.
Mohácsi Erika, Pax-Szám Kft.

0704 kollegano0704 4kep
Számomra fontosak az ilyen jellegű rendezvények, ahol új technológiákat, új lehetőségeket tudok megismerni, amelyek hosszú távon is segítik a munkánkat.

A minőségi szolgáltatás nyújtásában ezek az alkalmak segítenek bennünket. Tetszettek a gépek, nagyon hatékonynak tűnnek. Az előadás is jó volt. Jó az is, hogy lehet találkozni olyan emberekkel, kollégákkal, akikkel különben nem találkozna az ember. Jó volt, hasznos volt! Kondor Tibor István, Princess-Clean Kft.


további cikkeiVissza az elejére ↑