EN  |  HU

Környezetbarát védjegy

Publikálva 2015 júl 21 | szerző: Kiss Judit

0

Egyeztetések sora zöld (környezetbarát) takarítás témában

Bár teljes erővel tombol a nyár és az üzleti életben beköszöntött a jól megérdemelt pihenés időszaka, itt van a szabadságolások szezonja és az uborkaszezon a sajtóban, mindezek ellenére volt egy-két fontos egyeztetés zöld témában a MATISZ képviselőinek részvételével.

Mindjárt a legelsőn a következő témákat érintették a résztvevők, Barta Géza Környezetbarát Kht. igazgatója, Paár Zoltán a MATISZ elnöke, és a MATISZ zöld munkacsoportjának képviseletében Kraus Kinga.

  • Hogyan lehetne érdekeltté tenni a cégeket a tanúsítvány megszerzésére?
  • Mik lesznek azok a kézzelfogható előnyök, melyek a cégvezetők számára is egyértelművé teszik, hogy a cége számára és a Megrendelő számára is fontos kérdés lehet a zöld takarítás?
  • Hallani lehet olyan híreket is, hogy a tanúsítvány előbb utóbb bekerülhet a beszerzési, közbeszerzési rendszerekbe. Ekkor minden közbeszerzésen induló cég számára fontos lesz a tanúsítvány megszerzése. Hogyan lehet elkerülni a kapkodást és folyamatossá tenni a felkészülést, az előkészületeket?
  • Pozitív tapasztalat és fontos segítség lehet a működő Zöld irodaházak már megszerzett, valós tapasztalatait megosztani a szakmával és széles körben közismerté tenni azokat.

A MATISZ honlapján folyamatosan lehet tájékozódni zöld takarítás témakörben is az elért eredményekről, a dolgok állásáról.

Hamarosan jelentkezünk a folytatással!


további cikkeiVissza az elejére ↑