EN  |  HU

Generációváltás Konferencia 2018

Publikálva 2018 aug 06 | szerző: Gömöri Andrea

0

Egészségügyi takarítás, kritikus felületek, korszerű fertőtlenítés

Az egészségügyi intézmények takarításában máig sok a kritikus pont. Ezekről, valamint a hatékonyságot elősegítő lehetőségekről beszél az október 5-i IX. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencián Kalamár-Birinyi Edit, a Magyar Infekciókontroll Társaság elnökségi tagja és Kerényi Zsolt MATISZ tisztítás-technológiai szakértő.

A nemzetközi szakirodalom a fertőzés-átvitellel kapcsolatos óvintézkedésekre, az egészségügyi ellátással kapcsolatos fertőzések megelőzésére és leküzdésére, objektív monitoring rendszer működtetésére hívja fel a figyelmet. Előadóink a tudományos bizonyítékokon alapuló irodalmak áttekintése után saját mérési eredmények, hatásvizsgálatok, a fertőtlenítés gyakoriságát, sorrendiségét, az alkalmazott technológiát vizsgáló adatok elemzése alapján bemutatják a javasolt helyes gyakorlati pontokat, a takarítás minimális kötelező elvárásait, a különböző funkciójú helyiségekre vonatkozó kompetenciákat, személyi kérdéseket, az objektív monitoring rendszert, a fertőtlenítés sorrendiségét, és ajánlásukat a közbeszerzési eljárások hatékony kiírására.

Találkozzunk a Generációváltás – IX. MATISZ Tisztítás-technológiai KonferenciánIsmerje meg a konferencia további témáit, előadóit! 

 

Tags: , , , , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑