EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2013 okt 22 | szerző: Kiss Judit

0

Dolgoztassunk Superman-nel vagy nézzük a számokat?

Egy lényegre törő előadás Ritz Tibor, vezető szakértőtől a Zöld Jelzés
-Nemzetközi tisztítás-technológiai konferencián: Mi van a benchmarking számok mögött?

Ha egy szakmát vagy szakterületet (A) reálisan és gyorsan át akarsz látni, ha (B) tudni akarod, hogy milyen keretek között mozoghatsz, akkor célszerű alaposan megismerni az adott terület benchmarking számait.

Ezeknek a számoknak különösen fontos a jelentőségük akkor, ha új követelmények jelennek meg, mint esetünkben a környezetbarát minősítési rendszer, és jelentős változások indulnak el a területen. A benchmarking számok ismeretében láthatod, hogy (C) tudod-e teljesíteni a rád váró követelményeket.

Az előadásból megtudhatod, (D) melyek ezek a számok pontosan, és alakulásuk hogyan hat (E) a minőségre, (F) a versenyképességre vagy (G) a profitra.

E számok az alapjai egy szakmai terület átlátásának, fontos elemei (H) a minőségcélok meghatározásának, és konkrét visszajelzést adnak arról, hogy (I) a szervezet megfelel-e a többirányú követelményeknek.

Segítenek felismerni, hogy például (J) 5 Ft/m2/nap azt jelenti, hogy egy dolgozó 200 m2/óra átlagos teljesítménnyel takarít. (Bingó!)

A téma előadói:

Ritz Tibor, MATISZ vezető szakértő
Mi van a benchmarking számok mögött?

Prof. Dr. Bukovics István, az MTA doktora, tanszékvezető egyetemi tanár, Környezettisztítási (technológiai) szakirány A WJLF felmérés eredményei (Iparági háttértanulmány a tisztítás-technológia területéről)

Részvételi jegyekért regisztráció itt.

Minden megvásárolt konferencia jegy mellé 65 000 Ft értékben bónusz (ajándék) szolgáltatások vehetők igénybe.

Részletek és részletes program itt.


további cikkeiVissza az elejére ↑