EN  |  HU

OKOSAN - X. MATISZ KONFERENCIA

Publikálva 2019 szept 10 | szerző: Wohl Andrea

0

DIGITÁLIS TAKARÍTÁS: KÉNYSZER VAGY LEHETŐSÉG?

Mindennapi létünk elemezhető adatokban hagy lenyomatot a felhőkben. A nagyok már pontosan tudják, hogy mik azok a lehetőségek, amik meghatározzák majd az új kor vevői- vagy alkalmazotti viszonyait.

Két nagy kérdés lebeg a láthatáron:

1. A tradicionálisan lemaradó takarító szektor képes lesz-e rövid időn belül meghatározni azt, hogy a napi tevékenysége milyen és mennyire hiteles adatokat szolgáltasson és ez milyen értéket képvisel majd a megrendelő szemében?

2. A folyamatok és a tevékenység, a munkatársak elemzése hoz-e majd olyan eredményeket, melyek alapján ténylegesen is felértékelődik a takarítási szolgáltatás?

Ezt ma még nem tudjuk, azonban abban biztosak lehetünk, hogy leginkább azon múlik majd a siker, hogy a rendszert milyen módon építjük meg. A perdigitalizációs folyamatok fontosak, ezek alapján lehet tovább fejlődni és érzékelni az új rendszer hatékonyságát. Van akinek egyszerre két lépcsőt is át kell ugrania és ez nem lesz egyszerű.

Ritz Tibor előadásában arra keresi a választ, hogy a takarító szektor egyben, de ugyanakkor minden cég külön-külön mit tehet, mit kell tennie. Hol húzódnak a “korlátok”, hol vannak a rejtett “aknák” és, hogy van-e kijelölt “autópálya a mennyország felé”, vagy ez sokkal inkább egy saras off road?

_______________________________________________________________________

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) szeretettel várja az idén 10. alkalommal megrendezett éves szakmai konferenciáján Önt, Kollégáit és Partnereit.

Időpont: 2019. október 10., csütörtök 8.30-16.00h

Helyszín: Vecsés, Airport Hotel Stáció****

A részletes programot itt találja!

További információért és a folyamatosan frissülő program nyomon követésére keresse fel honlapunkat és Facebook oldalunkat!

Találkozzunk október 10-én, Vecsésen!

A konferencia megrendezésében a MATISZ támogatója a Future FM Zrt.

 

Jelentkezek a konferenciára

 

Tags: , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑