EN  |  HU

Rendezvények MATISZ ajánlással

Publikálva 2015 okt 05 | szerző: Pintér Zoltán

0

CMS Berlin -2015 szeptember

Rendszeresen látogatom a nemzetközi szakvásárokat, voltam már Amsterdamban, Veronában, Varsóban, Berlinben.  Legutóbb 2015 szeptemberében jártam Berlinben a CMS tisztítást-technológiai szakkiállításon, melyet 2 évente rendeznek meg.

Ez a vásár elsősorban a német tisztítás-technológiai piac hazai partnertalálkozója, de természetesen részt vesznek más nemzetek vállalatai, látogatói is.

A CMS (Cleaning  Management Services) vásáron rengeteg színvonalas standdal találkoztam, melyek célja a termékek, cégek bemutatása a nagyközönség részére, valamint partnertalálkozók kellemes helyszínéül szolgáltak, ahol egy kávé vagy (sörkedvelő nemzetről lévén szó) csapolt sörök mellet lehetett beszélgetni meglévő és leendő partnerekkel, megismerkedni az újdonságokkal. Ugyanis ennek hagyománya van, szinte minden gyártó tudatosan készül erre a vásárra valamilyen újdonsággal, melyet itt mutat be a nagyközönségnek és partnereiknek.

Összességében egy jó hangulatú, színvonalas vásár látogatói lehettünk, nem beszélve Berlin varázsáról, finom jellegzetes ételeiről, és hűsítő söreiről.

IMG_1093Egy kis kulináris érdekesség: a képen látható „Eisbein” kicsit furcsán hangzik szó szerinti fordításban: jégláb. Ez egy speciális étel melyet pácolnak, és főznek. Az elnevezés abból adódik, hogy a régi időkben miután elkészítették ezt az ételt és megették, a csülök csontokat a bakancsuk talpára erősítve korcsolyáztak.

Tags: , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑