EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2013 ápr 23 | szerző: Kiss Judit

0

Clean Europe versenysorozat – 7 lehetőséget jelent

Egy új megmérettetés a szakma előtt.
A pitagoraszi számmisztika szerint a 7-es szám a sorsfeladat és a kiegyenlítés száma. Ellenpólusa, a sorsfeladatát nem vállaló, és a konfliktushelyzetből menekülő ember. Akinek a 7-es szám kiemelt helyen jelenik meg képletében, annak élete során szembesülnie kell azzal a ténnyel, hogy minden embernek van sorsfeladata.
7-es számot a spirituális út számának is nevezhetjük. Állandó út- és rejtélykeresés jellemzi. Szereti megfejteni a legnagyobb titkokat, érdekli a tudomány, és a lélek mélysége. Kiváló empatikus képessége van: Ő az, aki leül és meghallgatja mások problémáit, és aki ellátja jó tanáccsal őket. A nagy gyógyítók száma szintén a 7-es. A 7-es szám tulajdonosa állandó jelleggel keresi, kutatja a békét, kerüli a konfliktus helyzeteket, de meg kell tanulnia elfogadni a világot és az embereket olyannak, amilyenek.

A Clean Europe versenysorozat által teremtett 7 lehetőség a szakma ugyanennyi, meghatározó érdekcsoportjának a pozícióját javíthatja.
De ami a legfontosabb: lehetőség az egész szakmának, mint az esemény virtuális szereplőjének arra, hogy bekerüljön a köztudatba, áttörje a sajtó érzékenységi küszöbét és megmutathassa a széles közönségnek, hogy mit tud ma a tisztítás-technológia.

Ez a mi értékajánlatunk!

I. LEHETŐSÉG

Érték 1

A Megrendelőknek lehetőséget teremt az objektív szolgáltató cég kiválasztására. Ha valaki végigkíséri a versenyeket, sok mindent megtudhat a részt vevő cégekről, azok piaci attitűdjéről, alkalmazottainak szakmai felkészültségéről, de ugyanakkor arról is, hogy az adott szolgáltatás milyen lenne, ha tökéletes lenne. A verseny betekintést ad a „kulisszák” mögé.

II. LEHETŐSÉG

Érték 2

A kitakarított,megtisztított területek használóinak, akik a jövőben egy tisztább, egészségesebb és biztonságosabb környezetben élhetnek, dolgozhatnak, szórakozhatnak, mert a versenynek köszönhetően a cégek egyre jobb technológiákkal, és egyre hatékonyabban fognak tisztítani. Így válik a verseny a technikai és készségfejlődés egyik meghatározó motorjává.

III. LEHETŐSÉG

Érték 3

A takarító cégeknek, hogy megmutathassák potenciális ügyfeleiknek, milyen szakemberekkel, milyen látvánnyal és milyen hatékonysággal képesek a feladatot teljesíteni. Amit itt megmutathatnak, az nem más, mint ígéreteik egyik garanciája. A versenyjó kommunikációs alkalom arra, hogy a cégvezetők interjúkat adhassanak és műsorokban szerepelhessenek, és még az sem kizárt, hogy számukra fontos emberekkel találkozhassanak.

IV. LEHETŐSÉG

Érték 4

A takarító cégek szakértőinek és szervező szakértőknek, hogy megmutathassák, szakmailag milyen szinten vannak és mennyire aktívak. Megszerezhetik azt a más módon meg nem szerezhető, rendkívül fontos nemzetközi tapasztalatot, ami új frissességet vihet a cégeik működésébe. Elősegíthet egy olyan szakmai- és szakmapolitikai együttműködést, amely növeli a tisztítás-technológiai szolgáltatások értékének az elfogadottságát, és a szakma társadalmi elismerését. Alkalmat ad arra, hogy az eszközök legjobb alkalmazási gyakorlatát kialakítsák.

V. LEHETŐSÉG

Érték 5

A takarító cégek dolgozóinak, hogy kitörhessenek a napi mókuskerékből, megismerhessenek más kollégákat, fejleszthessék nyelvtudásukat, és világot is láthassanak. Nem azért élünk, hogy boldogan dolgozhassunk, hanem azért dolgozunk, hogy boldogan élhessünk! Már önmagában a versenyre való felkészülés is egy nagy kihívás lehet, ami függ attól is, hogy a cégek hogyan szervezik meg a kiválasztást. Ez alkalom lehet arra, hogy a teljesítményt javítsák, a készségeiket fejleszthessék, és végsoron jobb szakemberré válhassanak.

VI. LEHETŐSÉG

Érték 6

Gyártóknak és forgalmazóknak, akik az eseményeket szponzorálják, lehetőséget teremt megmutatni a legújabb fejlesztéseiket, és visszacsatolásokat kapni a konkrét felhasználóktól. Ne feledjük, hogy itt versenykörülmények vannak, és minden magasabb hőfokon ég, az itten tapasztalatok felbecsülhetetlenek a további fejlesztések és piaci jelenlét szempontjából.

 VII. LEHETŐSÉG

Érték 7

A rendezvény helyszínszervezőinek lehetőséget teremt egy új célközönség meghódítására. Ez egy olyan célközönség, aki nem csak arra kíváncsi, hogy általában milyen lehetőségek vannak, hanem arra is, hogy azokat a piac kínálati oldala hogyan integrálja és hasznosítja, illetve milyen eredményeket ér el velük. Ezzel a rendezvények kiteljesedhetnek, és biztos és kihagyhatatlan pontokká válnak egyre több szakcég életében.


további cikkeiVissza az elejére ↑