EN  |  HU

Aktualitások

Publikálva 2020 márc 29 | szerző: Kiss Judit

0

Cikkajánló

Itt olvashatják, a tisztítás-technológiai szakmával kapcsolatos interneten megjelenő cikkeket.

A MATISZ létrehozta a szakmaikepviselet-koronavirus@archiv-matisz.matisz.org e-mail címet, amelyre várjuk a járványhelyzettel kapcsolatos szakmai kérdéseket, felajánlásokat, híreket. 

Ózonos fertőtlenítést tesztel a BKV a metrón

Kipróbálták egy metrószerelvényen az ózonos fertőtlenítést a BKV Kőér utcai metró telephelyén. A BKV közleménye szerint beváltak a CE Developments nevű cég nagy teljesítményű ózongenerátorai. A témáról bővebben az index.hu 2020.04.08-i cikkében olvashat.

Köszönet a kórházi takarítóknak!

 Így köszönik meg a kórházi takarítók munkáját Barcelónában. 

A humánegészségügyi és fertőtlenítő termékek ideigelenes engedélyeztetése

Biocid Kompetens Hatósági Osztály nyilatkozatott adott ki a humánegészségügyi és fertőtlenítő termékek ideiglenes engedélyéről. Olvasson erről bővebben a linkre kattintva!

Vizsgálat: 69 fertőtlenítőből kettő teljesen hatástalan

Összesen 69 féle kézfertőtlenítőt, antibakteriális szappant, folyékony szappant és tusfürdőt, felületfertőtlenítőt ellenőrzött az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) Élelmiszer és Vegyipari Laboratóriuma. Az eredményekről bővebben az index.hu 2020. április 4-i cikkében olvashat.

Őszintén! Mit gondol a takarítókról?

A legtöbben nem sokra értékelik a takarítókat, ennek megváltoztatásáért kampány indult – “Vedd észre” kampányról írt a 24.hu március 30-i cikkében olvashat.

Orvosi vagy textilmaszkot hordjunk? Ezt javasolják az orvosok

A lakossági maszkviselés szakmai javaslatairól tett közzé összefoglalót a honlapján a Magyar Orvosi Kamara, melyről cikk jelent meg a napi.hu-n 2020.03.27-én.

Vedd észre! – A lesajnált munka, ami most mindenkinek elképesztően fontossá vált

A B+N Referencia Zrt. „Vedd észre” kampányával a takarító szakma értékére és fontosságára, a sokszor nehéz időkben helytálló munkavállalók megbecsülésére kívánja felhívni a figyelmet. 
A cikk a portfolio.hu-n jelent meg.

Díjmentesen ajánlja fel szolgáltatásait az Élelmiszerbiztonsági Tanácsadó Kft.

Válság idején van szükség a legnagyobb összefogásra, aminek szerencsére most is számos jó példáját látjuk. Az Élelmiszerbiztonsági Tanácsadó Kft. felajánlásáról itt olvashatunk. 

 


további cikkeiVissza az elejére ↑