EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2013 dec 06 | szerző: Kiss Judit

0

Az utolsó mondatok a Zöld Jelzésről – egy megkésett levél, aktuális elismeréssel!

A MATISZ októberi nemzetközi konferenciájának nagy érdeme, hogy kitűnően szemléltette az iparág sokszínűségét, az eddig elért eredményeket és a jövőbeli kihívásokat.

A hazai trendek mellett az európaiakkal is megismerkedhettünk, olyan tendenciákkal, amelyek nálunk is megjelenhetnek a közeljövőben. Jó volt látni, hogy nagy számban képviseltették magukat a szakma képviselői. Izgalmas előadások hangzottak el jó szakemberektől, mindenki találhatott olyan területet, amelyben érdekelt, ami felkelthette a figyelmét.

A konferencia nagy gonddal összeállított tematikáját, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a figyelem nem lankadt el a délelőtt folyamán, sőt személy szerint én is több kérdést kaptam a szünetben az öko- címkézéssel, a környezetbarát szolgáltatás védjegyezéssel kapcsolatban.

Ezek mind-mind pozitívumok, amik jól mutatják a környezetbarát takarítási szolgáltatás iránti keresletet, a szakmai terület fejlesztésének igényét. Ráadásul a készülő zöld közbeszerzési eljárásban a tisztítószerek és a takarítási szolgáltatás kiemelt termékként szerepelnek! A konferenciával egybekötött kiállítás, az előadásokat követő szakmai vetélkedő remek ötlet a szervezők részéről, akárcsak a helyszín megválasztása.

Munkatársaim és a magam nevében hasonlóan szép sikereket és eredményeket kívánok Paár Zoltán elnök úrnak, a MATISZ minden tagjának, a konferencia résztvevőinek! Külön megköszönöm az esemény szervezőinek odaadó és sikerrel koronázott munkáját!

Tisztelettel:

Barta Géza ügyvezető igazgató
Környezetbarát Termék Nonprofit Kft.


további cikkeiVissza az elejére ↑