EN  |  HU

TisztaShow 2016

Publikálva 2016 aug 01 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Az idei szakmai konferencián a Technológia, Ember és Társadalom viszonyát járjuk körbe

A takarítási szakma megújítása szempontjából legégetőbb kérdésekkel foglalkozik az idei szakmai konferencia, amelyre 2016. október 21-én, a TisztaShow-n kerül sor.

Három olyan téma körül forog az idei szakmai konferencia, amely meghatározó a takarítási ipar megújulása szempontjából. A TisztaShow egyrészt az új technológiák, eszközök és kezelőszerek bemutatótere, hiszen megújulás, új technológiák bevonása, alkalmazása nélkül egy szakma sem képes fejlődni. Mégis sokan ellenállnak a változásnak, fejlődésnek, ennek okait is keressük előadóink segítségével.

A takarító szakma kulcsszereplője az ember, hiszen nélküle nincs szolgáltatás. Jelenleg nagy szükség van a szakma újrapozicionálására, a munkaerő megbecsülésére, a szakmai elhivatottság növelésére.  körüljárjuk a munkaerőhiány okait, következményeit és lehetséges megoldásait.

A takarítók jelenleg alacsony, sokszor negatív megítéléssel néznek szembe a társadalom részéről, és ezen mindenképpen változtatni szükséges a közeljövőben. Hogyan ismertethetjük el ezt az emberigényes, szakértelmet, elhivatottságot igénylő munkát? Reményeink szerint ebben kulcsszerepe lesz a TisztaShow-nak, hiszen itt végre reflektorfénybe állhatnak a takarítók, bemutathatják, mitől más egy professzionális takarítás, mik azok a kulisszatitkok, ami nélkül nincs minőségi munka. A szakmai előadások tervezett témái között szerepel a takarítási szolgáltatást vásárlók elvárásainak és a szolgáltatók kínálatának összevetése is.

Az Out of box blokkban pedig neves trénerek a szervezetfejlesztés legújabb módszereiről, a közép- és felsővezetők mellett a takarítói munkaerő motiválásának, megtartásának lehetséges eszközeiről adnak elő. A három éve töretlenül népszerű out of the box előadásokkal arra a tagsági igényre reagált a MATISZ, hogy ne csak a szűken vett szakmai témákra koncentráljunk egy hosszú konferencia napon, hanem a vállalkozói lét fontos menedzsment témái is terítékre kerüljenek. Ilyen a munkaerő megszerzése, megtartása, motiválásának lehetőségei csakúgy, mint a gazdasági változásokra adott rugalmas szakmai reakció elérése is. A harmadik téma itt is a szakma presztízsének növelése.

Jelentkezzen most!

Kövesse a kiállítás híreit, regisztráljon a kiállításra és hírlevelünkre!

Tags: , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑