EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2015 szept 24 | szerző: Kiss Judit

0

Az első 9 ok, amiért ott kell lennie!

Szakmai háromszög – Partnerek vagyunk a tisztaságban!
2015. október 20. Hotel Airport Stáció**** Vecsés

1. Az idei tisztítás-technológiai konferencián előadóként, pódiumbeszélgetés résztvevőiként, hallgatóságként három szakma krémje lesz jelen. Létesítménygazdálkodók, -és üzemeltetők, Gyártók és Forgalmazók, Takarítási szolgáltatók.

2. Sok szó esik majd a takarítás vállalási árainak aktuális és egészséges szintjéről.

3. Best practice! Jó-e a példa? Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége és a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara vezetői osztják meg tapasztalataikat arról, hogyan szabályozták és emelték a rezsi óradíjaikat.

4. Magyarország miniszterelnökének főtanácsadója a Konferencia fővédnökeként köszönti a résztvevőket és egy, a szakmánkat érintő kiemelkedően fontos kérdésről osztja meg velünk gondolatait.

5. Lesz egy érdekes Pódiumbeszélgetés: A Megrendelőnek az a véleménye a takarításról, hogy… címmel. Neves cégek és fontos intézmények szakembereit hívtuk meg, hogy osszák meg tapasztalataikat.

6. Zöld takarítás és üzemeltetés a legmagasabb színvonalon, első kézből.

7. Multibranding a takarítógép gyártásban és forgalmazásban. Egy nagy cég nemzetközi tapasztalatokkal, sokféle vevői szegmenssel.

8. Hogyan lehet hatékonyabban értékesíteni a takarítási szolgáltatást? És ennek mi köze van a szexualitáshoz?

9. Napjaink egyik legtrendibb üzleti fogalma az ügyfélélmény. Vajon elindul-e hódító útjára a létesítményüzemelésben és a takarításban is?

Plusz egy ok: A takarító szakma képviselői húsba vágóan fontos kérdésekről osztják meg véleményüket egymással, sőt, a Megrendelőkkel, Gyártókkal és Forgalmazókkal is! Újra lesz World Café a konferencián!

A rendezvény főtámogatója a Nilfisk Kereskedelmi Kft. Nilfisk_CMYK_out

Tags: , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑