EN  |  HU

Rendezvények MATISZ ajánlással

Publikálva 2016 ápr 13 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Amszterdamban májusban minden a tisztaságról szól

Több, mint ezer új, díjnyertes termék, több mint 750 nemzetközi kiállító, 130 országból – az ISSA/INTERCLEAN átfogó képet ad a tisztítás-technológiai és higiéniai szektor jelenéről és jövőjéről.

A szakmai kiállításra május 2-áig online, ingyenesen lehet regisztrálni. Május 2-a után 40 euróba kerül az online regisztráció, míg a kiállítás napján, a helyszínen már 70 eurót kell fizetni a belépőért. Megéri ezért beírni a naptárba: május 10-13-án Amszterdamban gyűlik össze a tisztítás-technológiai szakma minden fontos képviselője.

Az idei egyik fő témája a kiállításnak az innováció. A központi színpadon bemutatják valamennyi, az Innovációs Díjra jelölt terméket. A kiállítás teljes időtartalma alatt lesznek különböző előadások, kerekasztal beszélgetések és szemináriumok. Az InnovationLab területén lévő sajtószobában folyamatosan rögzítik az interjúkat.

A Robot Arénában találhatók az összes olyan technológiai újítások, amelyek a robotika és az intelligens technológiák köré csoportosulnak. Folyamatosan lesznek bemutatók, és lehetőséget biztosítanak az új partnerkapcsolatok kiépítésére, üzletkötésre is. Emellett megvitathatók az új fejlesztések, modellek, lehetőség lesz a tapasztalatcserére is.

Külön teret biztosítanak a szervezők a nőket érdeklő eszközökre A Washroom Area területén található minden, amire egy nőnek a fürdőszobában, a mosókonyhában szüksége lehet.

Az ISSA/INTERCLEAN Amszterdam Show-n megtalálja a MATISZ standját is. Itt a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség mutatkozik be a nemzetközi szakma előtt, valamint bemutatjuk a budapesti, őszre tervezett TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásár tervezett programját is.

***

Az ISSA/INTERCLEAN 1967-ben jött létre Amsterdamban, a RAI és az ISSA szervezésében. A kiállítás kétévente lehetőséget teremt arra, hogy a beszállítók, forgalmazók erősítsék nemzetközi jelenlétüket, új területeken mutatkozzanak be, bemutassák a legújabb iparági trendeket.

Az ISSA/INETRCLEAN eseményei:

2016 május 10-13., Amsterdam

  1. szeptember 7-9., Isztambul
  2. október 25-28., Chicago
  3. február 22-24., Mexico City

Tags: , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑