EN  |  HU

Szakmai anyagok

Publikálva 2015 márc 23 | szerző: Kiss Judit

0

Adj Uram, Isten, de rögtön! – Megoldásközpontú fejlesztés, gyors eredmények

Egyszerre elegáns és gyors! Egymástól homlok egyenest eltérő, két cégvezetői elvárásnak is képes eleget tenni. Ráadásul nem elég, hogy gyorsan és hatékonyan megnöveli egy munkahelyi team teljesítményét, mindezt még élvezetes módon is teszi. Csapatok megoldásközpontú támogatása a gyakorlatban.

Olvassa el munkatársunk, Héjja Csaba kommunikációs szakértő írását a Piac és Profit Magazinban! A siker kulcsa: a figyelem iránya

Az inspiráló és kreatív módszereket nagyra értékelő cégvezetők újdonság iránti igényeit ugyan úgy kielégíti, mint azét, akinek csak az azonnali gyors eredmény lebeg a szeme előtt, semmi más.

http://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/a-siker-kulcsa-a-figyelem-iranya/

A tervek szerint tagjaink és az újság olvasói rendszeresen olvashatnak majd cikkeket házi szerzőnk tollából a szervezetfejlesztés, vezetésfejlesztés legújabb lehetőségeiről. Sőt, rövid távú terveink között az is szerepel, hogy a MATISZ tagjai kedvezmények igénybevétele mellett mindezen lehetőségeket a gyakorlatba is átültethessék. Mivel közismert, hogy…

“A vezetők

  • gyorsabb növekedést szeretnének,
  • látványosan javítani szeretnék a cég teljesítményét
  • rövidebbé és hatékonyabbá kívánják tenni a munkamegbeszéléseket,
  • javítani akarnak a külső vagy a belső kommunikáción,
  • az is lehet, hogy egyszerre szeretnék mindkettőt elérni!

Optimalizálni kellene végre a szervezeti folyamatokat vagy a munkatársak közötti együttműködést; hogy ne ütközzünk századszor is ugyanazokba az akadályokba, ne lépjünk bele századszorra is ugyanabba a folyóba, aminek, ugye, nem szabadna megtörténnie, hiszen legalább kétezer éve valami görög pali mindenkit biztosított róla, hogy ez nem lehetséges, nem lehet kétszer belelépni. És velünk pedig megtörténik… Belelépünk. Újra és újra.”

De mindenre van megoldás. Csak utána kell járni!

http://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/a-siker-kulcsa-a-figyelem-iranya/


további cikkeiVissza az elejére ↑