EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2014 ápr 28 | szerző: Kiss Judit

0

A világszínvonal közvetlen közelében a MATISZ!

Gyárlátogatáson volt a MATISZ húsz főből álló delegációja április 23-án a győri AUDI gyárban, és tartottunk egy szakmai kerekasztal rendezvényt is.

Nem mindennapi élmény megnézni, megtapasztalni hogyan készülnek a 21. századi európai civilizáció egyik legjelentősebb ipari szereplőjének, csúcsmárkájának csúcsminőségű termékei, gépkocsi motorok és az Audi TT Coupé modelljei.

Több futballpályányi hosszú és széles iparcsarnok, a ma legkorszerűbb ipari automatizáció és robottechnika, iroda tisztaságú szerelőcsarnok.

A facility management feladat köre alá tartoznak mesterséges tavak építése és gondozása mellett több ezer négyzetméternyi, pormegkötő céllal telepített gyepfelület karbantartása, fa és cserje ültetés, gondozás. Előbbi ezres, utóbbi több ezres számban. Huszonnégyezer négyzetméternyi sátortető hó-mentesítése.

A Car. e Kft. és a Voith Industrial Services Kft. szakemberei avatták be a MATISZ érdeklődő csapatát cégük és feladataik rejtelmeibe. Egy prémium kategóriában dolgozó világcég Magyarországon is világszínvonalú munkát, szolgáltatás minőséget vár el beszállítóitól minden területen, nem kivétel ez alól a takarítás és a létesítmény üzemeltetés sem.

A tapasztalat és a gyakorlat az élet tanítómesterei – tartja a mondás. A találkozó előadásai is megerősítették ezt a bölcsességet. Említett cégek vezetői, munkatársai, munkakultúrája és megbízhatósága az évek során sikeresen felnőttek a magas elvárási szinttel rendelkező feladatokhoz és elvárásokhoz.

Mindkét fél kölcsönös megelégedésére, magas színvonalon látják el a rájuk bízott, koránt sem felelősség nélküli feladatokat.

Ritz Tibor MATISZ szakértő a takarítás szakma aktuálisan legfontosabb témájáról, a környezetbarát takarításról tájékoztatta az egybe gyűlteket. Kokas János (Audi Hungária Motor Kft.) rövid, a céget és tevékenységét bemutató előadást tartott, aminek talán, témánk szempontjából,  legfontosabb információja az volt, hogy az Audi törekedni fog arra, hogy az elsők között legyen azon felhasználók sorában, akik a környezetbarát takarítási szolgáltatást igénybe veszik, bevezetik.


további cikkeiVissza az elejére ↑