EN  |  HU

Higiénia világszínvonalon

Publikálva 2015 jún 01 | szerző: Kiss Judit

0

A Tork figyel a takarítókra, a felhasználókat viszont a tenyerén hordozza!

Sok felhasználónak, beleértve a takarító személyzetet is, nem új keletű kihívás esetenként megfelelő erőt kifejteni a kezével. Számukra egy szappanadagoló kialakításának legapróbb részlete is fontos.

Badar-Szabó Virág, az SCA magyarországi és dél-kelet európai marketing tevékenységéért felelős marketing menedzsere személyesen tájékoztatja a www.matisz.org olvasóit.

Friss hír, hogy a Tork új szappanadagolója „könnyen használható” minősítést kapott. A Svéd Reuma Egyesület szerint mind a felhasználók, mind a takarítók élvezhetik a könnyű használhatóság előnyeit!

SZAPPANADAGOLO

Az új Tork adagolócsalád kialakításának jelentős előnyei vannak:

1. Könnyű használat és egyszerű karbantartás: az adagolók új nyomógombbal készülnek, amelynek segítségével jelentősen kisebb erőkifejtéssel működtethetők, illetve funkcionális kialakításuk lehetővé teszi az egyszerű újratöltést és karbantartást a takarító személyzet számára.

2. Kiemelkedően higiénikus: az adagoló biztonságos zárt rendszere higiénikus, és újratöltés során nem áll fenn a keresztszennyeződés esélye. Az adagolók a kórházi előírásoknak is megfelelnek.

3. Univerzális felhasználhatóság: kompatibilis számos folyékony- és habszappannal, fertőtlenítő és kéz és testápoló termékkel. Minden mosdóban alkalmazható: az adagoló modern kialakítású, fényes fekete és fehér színben valamint két méretben érhető el, ennek köszönhetően minden mosdó berendezéséhez illik.

4. Nagy kapacitás és szabályozott adagolás: az adagolók nagy – akár 3000 adagos – kapacitást biztosítanak. Ráadásul az adagoló rendszer biztosítja az adagolás szabályozhatóságát, megakadályozva a túladagolást, és így lehetővé téve a költségcsökkentést.

Funkcionalitás és felhasználói élmény kipipálva!

A Svéd Reuma Egyesület különleges szempontok szerint végzi a termékek tesztelését, így olyan részleteket is észrevesznek a funkcionalitással és a felhasználói élménnyel kapcsolatban, amelyre más nem is gondolna.

A termékek felhasználóbarát tesztelése és minősítése fontos szempont a mindenki által használatos termékek kifejlesztésénél, így a Tork szappan adagolói esetében is” – teszi hozzá Badar-Szabó Virág.

A szappanadagolás a hétköznapok része és rutinfeladatnak tűnik, de vannak, akiknek nehézséget okozhat, gyerekek, idősek vagy azok, akik valamilyen sérüléssel vagy egészségügyi problémával küzdenek.
Az új Tork szappanadagolók egyszerű használatot biztosítanak, melyeket, egy független szervezet, a Svéd Reuma Egyesület (SRE) vizsgálata során könnyen használhatónak minősített.

A Svéd Reuma Egyesület minősítése nem csak arra vonatkozik, hogy az új eszközök megkönnyítik a szappan- és más bőrápoló szerek adagolását, de arra is, hogy a takarító személyzet rendkívül könnyen tudja azokat utánatölteni és karbantartani.

Az SCA és globális márkája a Tork megújult szappanadagolót vezet be. Használata rendkívül egyszerű a végfelhasználók és az eszközöket tisztító és utántöltő személyzet számára egyaránt!

TAKARITOK4


további cikkeiVissza az elejére ↑