EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2014 okt 02 | szerző: Kiss Judit

0

A takarító gépek második élete

Hogyan lehet egy elismerten magas minőségű, prémium kategóriás takarító gépet sokkal kedvezőbb áron piacra dobni? Hogyan tudnánk segíteni partnereinknek a régi, teljesen elhasznált takarító gépeik megsemmisítésében és újra hasznosításában?

Ezekre az égető kérdésekre már három – négy éve kerestük a megoldást. Több mint egy éve viszont, megtaláltuk a választ is! – mondja Gorbai Attila a Tenrom Magyarország Kft. ügyvezetője, A takarító gépek második élete című konferencia előadás előadója.

Az elmúlt évek nehéz gazdasági helyzete erősen rányomta a bélyegét a takarító cégek üzleti eredményeire is. A vállalkozások meglevő gépeiket, berendezéseiket hosszabb ideig használják, miközben folyamatosan keresik a legjobb ár – érték arányú megoldásokat.

Az egyre alacsonyabb vállalási díjak miatt sok esetben csak a takarítógép kedvezőnek tűnő, alacsonyabb ára a szempont a beszerzésnél.

Hogyan dolgozhatna egyre több partnerünk és ügyfelünk prémium minőségű, mégis megfizethető áru eszközökkel, gépekkel? – erről szól az előadásom az idei konferencián.

Kérem, jöjjön el, hallgassa meg! Itt tudja jelezni részvételi szándékát!

Új seprű! – Tisztítás-technológiai Konferencia
Innováció, kényszerek és megújulás a takarítás piacon

Hotel Budapest Airport Stáció**** Vecsés
2014.október 14. további cikkeiVissza az elejére ↑