EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2014 febr 10 | szerző: Kiss Judit

0

A padló – Az ingatlangazdálkodás sárba tiporható alapja?

Létesítményüzemeltetők, létesítménygazdák, ingatlantulajdonosok alapvető kihívása az értékmegőrzés biztosítása, az állagmegóvás, a megfelelő karbantartás.

Amennyiben a hidegburkolatoknál, a padló szintjén rögtön megállunk, mindennapi gond annak porlódása, töredezése, az állagmegóvó takarítási módok megtalálása. Beszéljünk akár ipari csarnokról, üzlethelyiségről, kereskedelmi funkciójú ingatlanról, irodaházról vagy lakóépületről, egyaránt fontos, hogy találjunk rá bérlőt, ha találtunk ne kelljen árkedvezményt adnunk a nem megfelelő műszaki állapotok miatt, ha használók vagyunk, kellemes legyen az ott létünk.

2014. február 19-21.-én a COMFORT Burkolattechnika Szakkiállításon a HTC szuperfloor padlóval megjelenő cég és a hozzá hasonló vállalkozások a fent említett problematikára hegyezik ki a jelenlétüket.

Olyan komplex rendszerrel (gépek, berendezések, – technológia – a használók, üzemeltetők betanítása – karbantartó, állagmegóvó takarítási módok) ismerkedhetnek meg az érdeklődők, amely hosszútávon, gazdaságosan, fenntartható módon rendezi ezt a kérdést.

Szabadon választható színskála, a végső polírozás a használó speciális igényeinek figyelembe vételével történik, a vegyszermentes, tisztavizes, költséghatékony takarítás mellett hosszú élettartalmú padlórendszer áll a felhasználók rendelkezésére. Kívánhat-e többet a kegyes?

COMFORT Burkolattechnika Szakkiállítás – 2014. február 19-21.
SYMA Rendezvényközpont, Budapest, Dózsa György út 1. C csarnok

A kiállítás megtekintése előzetes regisztráció esetén ingyenes.

A kiállítás elő-regisztrációjához az alábbi link használatával regisztráljon: http://www.exporeg.hu/comfort/reg.php?tip=9&meghivo=10


további cikkeiVissza az elejére ↑